Geen objecten gevonden

Gratis kluspakket voor studentenhuizen & winactie!

07-04-2020

Studenten die nu samen met al hun huisgenoten veel thuis zitten, kunnen nu aan de slag met het opknappen en opfrissen van de woonkamer of keuken. DUWO verschaft de materialen gratis!

De dreiging van het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat we voorlopig veel thuiszitten. Veel mensen zien dit als hét moment om wat klusjes in huis op te pakken. Bij DUWO willen we dat stimuleren, zodat onze bewoners z’n allen even lekker aan de slag kunnen en hun gedachten een beetje kunnen verzetten. Grote studentenhuizen met veel huisgenoten die het stilzitten zat zijn, hebben daarom bericht van DUWO gekregen en mogen een gratis kluspakket bij ons aanvragen! Omdat het voornamelijk verfwerk betreft, hoeven ze geen herrie te maken en zijn ze de buren, die nu ook veel thuis zitten, niet tot last. Het huis dat het de leukste foto van de klus en het resultaat maakt, wint daarnaast nog een ‘deep clean’ van een professioneel schoonmaakbedrijf dat na de crisis langskomt om de gezamenlijke woonkamer en keuken van boven tot onder te reinigen!

Het kluspakket

In het gratis kluspakket zitten naast verf, schoonmaakmiddelen en materialen, zoals verfkwasten, afdekplastic en afplaktape om met de groep aan de slag te kunnen. Het pakket bezorgt de beheerder van DUWO in de komende weken gratis tot aan de voordeur.

Wees er snel bij!

De grotere studentenhuizen die in aanmerking komen, hebben van ons een mail ontvangen met uitleg over hoe ze het pakket kunnen aanvragen. Het is zaak om aanvraag zo snel mogelijk bij DUWO in te dienen. We hebben namelijk geen oneindig aantal kluspakketten en het gaat heel hard!

Gratis deep clean winnen!

Naast het gratis kluspakket kan de hele groep ook een gratis deep clean winnen van een professioneel schoonmaakbedrijf. De studentenhuizen maken hier kans op door het maken van originele en duidelijke voor, tijdens en na foto’s van de opknapbeurt en deze per mail naar de beheerder van het studentenhuis door te sturen. De deep clean wordt uiteraard pas uitgevoerd zodra de dreiging van het coronavirus voorbij is.  

 

Deel deze pagina