Geen objecten gevonden

Game on! Online spellen tegen lockdown-verveling

25-02-2021

Stel: je zit in quarantaine en mag je kamer dus niet uit. Je kamer is opgeruimd, je huiswerk is gedaan en op Facetime heb je niets meer te vertellen aan je vrienden. Wat ga je nu doen om je te vermaken? Geen zorgen, wij hebben een paar toffe (online) spellen op een rijtje gezet tegen jouw lockdown-verveling!

Houseparty

Met Houseparty kun je met een groep van tot acht mensen videobellen. Maar dat is niet het enige, in Houseparty zijn ook verschillende spellen te spelen met je groep. Een echte ‘Corona-Houseparty’.

Trivia Crack

Gebaseerd op het bordspel Trivial Pursuit: de app Trivia Crack. Met deze app kun je tegen je vrienden of familie spelen en je algemene kennis testen. Je hebt zes categorieën: geografie, wetenschap, geschiedenis, sport, kunst en films en muziek. Voor ieder wat wils!

Draw Something

Deze app bestaat al een tijdje, maar dat maakt het niet minder leuk. Met deze app kun je je teken-skills laten zien en de tekeningen raden van je vrienden of familie.

Wordfeud

Waarschijnlijk speelt je moeder of oma dit al jaren, maar het kan nooit kwaad om aan je Nederlandse taal te werken. Net als bij Scrabble maak en leg je woorden om de hoogste punten te verdienen.

De Slimste Mens

Dit is de app bij de Nederlandse versie van het televisieprogramma De Slimste Mens. In deze kennisquiz met een knipoog wordt gezocht naar de slimste mens ter wereld. Speel deze leuke quiz tegen je vrienden, onbekende slimmeriken of alleen.

Omdenken: Switch

Ook het spel Switch van Omdenken is omgetoverd tot een videobelspel in coronatijd. Met dit spel kun je op afstand met teams (of alleen) allerlei opdrachten uitvoeren die op de kaarten staan. Je vind ze hier!

Deel deze pagina