Geen objecten gevonden

‘DUWO in vogelvlucht 2022’: een jaar studentenhuisvesting in beeld

13-07-2023

Foto’s van een jaar studentenhuisvesting bij DUWO: ze zijn te zien in het onlangs uitgekomen ‘DUWO in vogelvlucht 2022’, het beeldverslag over het afgelopen jaar. Kijk mee hoe het was nadat de mondkapjes verdwenen en alles weer kon.

 

Introductieweken en instroombijeenkomsten als vanouds, pizza avonden, schilderworkshops, veel sociale contacten, bijvoorbeeld in de vele (nieuw ingerichte) common rooms en huiskamers, feestjes… Er was weer van alles mogelijk in de studentencomplexen van DUWO nadat in het voorjaar van 2022 de coronamaatregelen aan de kapstok gingen.

In ‘DUWO in vogelvlucht 2022’ staat een verzameling foto’s van de vele sociale activiteiten in onze studentenhuisvesting (met wat toelichting). Maar ook het serieuzere werk komt in beeld: de renovatie en verduurzaming, de nieuwbouw en de energiecrisis om maar eens wat noemen. Voor de echte details moet je er het jaarverslag over 2022 op naslaan; ook dat kwam onlangs uit. Beeldverslag en  jaarverslag zijn te bekijken/lezen op de website.

 

Deel deze pagina