Geen objecten gevonden

DUWO in vogelvlucht 2020: een jaar studentenhuisvesting in coronatijd in beeld

02-06-2021

Kijk mee hoe het was in 2020: ‘DUWO in vogelvlucht 2020’ is uit en laat met veel beeld (en wat tekst) zien hoe het afgelopen jaar ging bij de bewoners in onze studentenwoningen en bij DUWO. Hoe de coronapandemie overal het leven en de gang van zaken bepaalde. Maar ook hoe er – ondanks alles – veel werd opgeknapt en duurzaam gemaakt.

Studentenhuisvesting met alle coronabeperkingen: het was zowel voor DUWO als voor de studenten in onze woningen allemaal heel anders dan we gewend zijn. Veel inventiviteit en inzet van beide kanten maakte dat het allemaal in goede banen kon worden geleid. En ondertussen werd een voor 2020 voorgenomen opgave toch uitgevoerd: onder het motto ‘Waardeer het, repareer het’ werd er in een aantal grote complexen heel wat opgeknapt en verduurzaamd. Kijk bijvoorbeeld ook even naar de plaatjes van de vele ingerichte common rooms en gemeenschappelijke ruimtes. Of naar de beelden van de nieuwbouw die er volgend jaar ook weer zit aan te komen.

DUWO in vogelvlucht 2020 is een klein beeldverslag van het jaarverslag over 2020, dat ook is verschenen. Ze zijn allebei op de website te vinden.

Klik hier voor DUWO in vogelvlucht 2020.

Klik hier voor het jaarverslag 2020.

 

Deel deze pagina