Welkom Over DUWO DUWO Nieuws Het laatste nieuws

Cadeautje voor onze klant!

Leestijd: 2 min

DUWO komt met een cadeautje om de lock down en de avondklok die nog geldt voor onze bewoners wat dragelijker te maken : een digitale escaperoom of een Pathé Thuisfilm naar keuze.

Het studentenleven in coronatijd is vaak saai. Zeker omdat het lastig is om medestudenten en vrienden te ontmoeten. DUWO beseft het belang hier natuurlijk van en  de bewoners wel blijven stimuleren om dingen samen te doen. Als het niet fysiek kan, dan maar digitaal en/of gewoon in je eigen huis.

Met een speciale actie worden daar nu mogelijkheden voor geboden. Klanten kunnen kiezen: de digitale escaperoom ‘Follow the money’, waarbij samen met huisgenoten en studievrienden op afstand een mysterie in een beveiligingsbedrijf moet zien op te lossen, of een Pathé Thuisfilm die je zelf kunt kiezen en chill op de bank met je huisgenoten kunt kijken.

De actie begon afgelopen maandag en de interesse is groot. We hebben al veel aanvragen en enthousiaste reacties ontvangen. De actie duurt nog tot uiterlijk 31 maart, maar zolang de voorraad strekt. Het ziet ernaar uit dat we 31 maart niet gaan redden. De bewoners moeten er dus snel bij zijn!

Het idee kwam van onze sociaal beheerders, die nog steeds in studentencomplexen komen en bewoners spreken, al is het dan op een afstandje. Zij hadden al het idee dat we huurders wel blij konden maken met een dergelijke actie. 

 

Nieuwsoverzicht