Welkom Over DUWO DUWO Nieuws Het laatste nieuws

Bewoners blij met ‘escape’ in coronatijd

Leestijd: 2 min

Het DUWO-cadeautje om de lockdown en de avondklok voor onze bewoners wat op te vrolijken is in goede aarde gevallen. De actie is nu afgelopen, maar we hebben duizenden klanten blij kunnen maken met een digitale escape room of een Pathé thuisfilm.

Omdat het studentenleven in tijden van corona niet heel spannend is en we onze thuiszittende bewoners toch graag iets wilden bieden om binnen de mogelijkheden samen te doen, ontstond het plan om cadeaucodes voor een digitale escaperoom of een thuisfilm aan te bieden. Die actie zorgde voor veel aanvragen én de vele enthousiaste reacties gaven ons het beeld dat we op het goede spoor zaten: ”Is echt een fijn steuntje in de rug in deze bizarre tijd”. “What a great initiative! Hoping for some exciting moments with friends over video call”. “Hou echt enorm van spelletjes dus dit is perfectooo!”, “It gets a little boring sometimes and a movie night sounds like the perfect cure for that!”.

Met de actie hebben haken we ook een beetje aan bij ‘Hart voor studenten’, een website over initiatieven van universiteiten én studenten zelf in dit kader.

 

Nieuwe actie in voorbereiding

Inmiddels hebben we alle cadeaucodes uitgegeven en kunnen ze niet meer worden aangevraagd. We wensen iedereen veel kijk- en speelplezier. Een volgende actie wordt inmiddels al voorbereid. Hou de socials en onze website hiervoor de komende tijd in de gaten!

Lees meer over studentenwelzijn:

https://www.duwo.nl/over-duwo/duwo-nieuws/het-laatste-nieuws/nieuwsbericht/e-zine-van-vsnu-over-studentenwelzijn

https://www.duwo.nl/over-duwo/duwo-nieuws/het-laatste-nieuws/nieuwsbericht/universiteiten-maak-fysiek-onderwijs-weer-mogelijk

https://www.duwo.nl/over-duwo/duwo-nieuws/het-laatste-nieuws/nieuwsbericht/vijf-tips-voor-een-goede-studieplek-thuis

https://www.hartvoorstudenten.nl/

Nieuwsoverzicht