Geen objecten gevonden

Anneleen Lagae nieuwe bestuurder en aankomend voorzitter DUWO

28-04-2022

Anneleen Lagae wordt met ingang van 1 juni bestuurder bij studentenhuisvester DUWO en zal bovendien per 1 september 2022 Heleen de Vreese opvolgen als voorzitter van het bestuur. Op dit moment is ze nog directeur van de Leidse vestiging van DUWO.

 

Drie jaar geleden trad Anneleen Lagae aan als directeur van de Vestiging Leiden. Eerder was ze werkzaam als programmamanager Woningbouw bij de Gemeente Amsterdam. In die functie was ze tevens verantwoordelijk voor het programma studenten- en jongerenhuisvesting, waarbij ze reeds veelvuldig met DUWO en onderwijsinstellingen samenwerkte. Anneleen heeft een vastgoed- en bouwkundige achtergrond.

Samen met de voorzitter van de Raad Van Bestuur Heleen de Vreese en bestuurder Barend Kuenen gaat Anneleen het bestuur van DUWO vormen totdat Heleen in september afscheid neemt.

De Raad van Commissarissen ziet veel kwaliteiten samenkomen in de nieuwe bestuurder. “Een ruime ervaring met de wereld van vastgoed en volkshuisvesting, kennis van de DUWO-organisatie en een kloeke, betrokken en heldere bestuursstijl,” aldus de raad bij de aanstelling van Anneleen.

 

Deel deze pagina