DUWO's Missie

Een eerlijk thuis voor elke student!

Wij strijden voor een eerlijk thuis, voor elke student door: 

• De studenten in al ons handelen centraal te stellen 

• Ons bezit verder te verduurzamen en uit te breiden 

• Samen innovatief en efficiënt te werken 

Daarbij hanteren we de volgende vijf kernwaarden: 

Klantgericht  

Zakendoen met DUWO moet gemakkelijk en leuk zijn voor onze klanten. De woningen moeten betaalbaar zijn, maar er horen ook passende services en dienstverlening bij: veiligheid, welzijn en community staan voorop. Zo bieden we hen de mogelijkheid om van hun huis ook echt een thuis te maken.  

Ondernemend  

We hebben een maatschappelijke opdracht: ‘strijden voor een eerlijk thuis voor elke student’. Alles is hierbij gericht op voldoende, betaalbare, duurzame en fijne woonruimte voor onze klanten. We streven naar operational excellence, omdat we door (kosten)efficiënt met onze middelen om te gaan, verder kunnen reiken. We zijn daarbij scherp op het pakken van kansen. We kijken vooruit, anticiperen en staan open voor pilots en innovaties om ons doel te bereiken.  

Duurzaam  

Samen werken we aan een duurzame toekomst en het halen van de klimaatdoelstellingen in 2050. Alles wat we nieuw bouwen is daarom duurzaam, maar ook ons bestaande bezit moet in de nabije toekomst aan de duurzaamheidseisen voldoen. Ook dit is onderdeel van ‘een eerlijk thuis’. Techniek is hierbij belangrijk, maar ook het gedrag van onze klanten, onszelf en onze samenwerkingspartners draagt hieraan bij. Zo creëren we een duurzame keten en maken we echt het verschil voor het klimaat in de toekomst.  

Eerlijk  

Elke student mag bij ons huren, ongeacht achtergrond, geloof of levensovertuiging. Voor onze klanten willen we een betaalbare, (sociaal) veilige en fijne woonomgeving. Een eerlijk contract en eerlijke servicekosten horen daarbij, net als eerlijk verhuurderschap, waarbij we altijd voldoen aan onze plichten. Richting onze partners zijn we een professionele en onpartijdige opdrachtgever. Voor onze medewerkers bieden we een veilige werkomgeving, waardering en eerlijke arbeidsvoorwaarden.  

Samen  

Om ‘een eerlijk thuis voor iedere student’ te realiseren, hebben we onze partners, onderwijsinstellingen, overheden en onze klant nodig. Maar ook elkaar. We zijn ook DUWO dankzij de kracht van de samenwerking tussen collega’s, teams, vestigingen en groep. Als we makkelijker met elkaar kunnen schakelen, wordt samenwerken nóg krachtiger en komen we nóg verder.