BI-specialist

Analyseren, optimaliseren en implementeren

Deze combinatie komt samen in onze vacature voor een BI-specialist in Delft (32 - 36 uur)

 

Student zijn. Weet je nog? Of ken je de verhalen? Nieuwe vrienden, feestjes, vrijheid? De grenzen opzoeken. Het leren, ontdekken en op jezelf wonen, daar werken wij voor. 

Wie zijn wij?  

Als studentenhuisvester geeft DUWO studenten uit alle windstreken een dak boven hun hoofd. We doen het al bijna driekwart eeuw en dat maakt dat we weten wat onze studenten willen en nodig hebben. We hebben ze leren kennen als de leukste klanten om voor te werken. DUWO heeft 5 vestigingen in het westen en midden van Nederland van waaruit we duurzame studentenwoningen bouwen, verhuren en beheren waarin elke student zich thuis voelt en tegen een betaalbare huurprijs.

DUWO bestaat uit een centraal orgaan en vier vestigingen: Leiden, Delft, Den Haag en Amsterdam. De groep ondersteunt de vestigingen met beleid en advies en houdt toezicht op de verslaglegging, bewaakt een uniforme manier van werken en voert centrale activiteiten uit. 

Wil je werken in een organisatie die strijdt voor een eerlijk thuis voor elke student? En waar oog is voor diversiteit, ontwikkeling en welzijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wat ga je doen? 
Je fungeert als Business Intelligence-specialist voor de hele organisatie. Je bent verantwoordelijk voor de inrichting en kwaliteit van de informatiehuishouding van het datawarehouse. Je ontwerpt/ontwikkelt diverse rapportages waarbij je met managers en teamleiders de informatiebehoefte afstemt met het aanbod vanuit het datawarehouse systeem. Dit alles met als doel de realisatie van efficiënte en toekomstvaste gegevensregistratie en -ontsluiting.

Jij? 
Als analytische, gestructureerde en kritische collega weet je overzicht te houden over lopende vragen, projecten en overige werkzaamheden. Luisteren naar de behoeftes van anderen en deze vertalen in rapportages en systeeminrichting is waar jij in uitblinkt. Wij worden nog nieuwsgieriger, als jij: 

  • HBO werk- en denk niveau en kennis op het gebied van Business Intelligence hebt met minimaal 3 jaar relevante werkervaring; 
  • Affiniteit hebt met en bij voorkeur kennis hebt van datawarehouse-systemen
  • Flexibel en initiatiefrijk bent en beschikt over een goed analytisch vermogen.
  • Klantgericht bent en goed kunt samenwerken in teamverband.

Wat bieden wij? 
Wij bieden je een functie in een dynamische organisatie met veel mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen. Binnen je functie heb je veel verantwoordelijkheid en krijg je ruimte om te creëren.

  • Ben je nog niet in dienst bij DUWO? Dan is je eerste contract voor een jaar. Na dit jaar hopen we dat we nog een lange samenwerking tegemoet kunnen zien;
  • De secundaire arbeidsvoorwaarden kun je via het Woondiensten Cafetariasysteem meer op maat snijden;
  • We denken graag met je mee over de indeling en invulling van je werkdagen en uren, waarbij hybride werken een optie is;
  • Elk jaar krijg je een persoonlijk scholings- en ontwikkelingsbudget;
  • We bieden een goede pensioenregeling met een werkgeversbijdrage.
  • De functie is volgens de CAO voor Woondiensten ingedeeld in schaal J. Afhankelijk van jouw ervaring is het salaris minimaal € 3.969,-- en maximaal € 5.361,-- bruto per maand.

​​​​​​​Informatie en solliciteren

Ben je razend enthousiast geworden van de functie? Top! Dan ontvangen we jouw motivatiebrief en Curriculum Vitae graag via sollicitatieduwonl onder vermelding van ‘Informatiespecialist’.

Wil je nog even sparren over de functie of meer informatie ontvangen, dan kun je contact opnemen met Harm Mars, Manager ICT, via harm.marsduwonl