Geen objecten gevonden

Bestuurssecretaresse (m/v/nb)

Ben jij servicegericht, veelzijdig, energiek en wil je ons visitekaartje worden?

Solliciteer dan naar onze vacature Bestuurssecretaresse (m/v/nb) in Delft (32 – 36 uur)

 

Student zijn. Weet je nog? Of ken je de verhalen? Nieuwe vrienden, feestjes, vrijheid? Die regels die je af en toe negeerde? Het leren, ontdekken en op jezelf wonen? Daar werken wij voor.

Wat ga je doen?
Als bestuurssecretaresse ben jij de rechterhand van onze twee bestuurders en zowel in- als extern het visitekaartje van DUWO. Jij ontzorgt! Je bent en doet – als die stille of aanwezige kracht - alleen veel meer dan dat. Jij verbindt mensen, ideeën en resultaten. Naast al het bekende werk van een ondersteuner (agendabeheer, postverwerking, notuleren, telefoon etc.) zijn er ook enkele atypische werkzaamheden op ons bestuurssecretariaat. Zoals bijvoorbeeld werkzaamheden rondom ons inkoopbeleid en de huisstijl voor ons wagenpark, bedrijfskleding en inrichting van kantoren of het gastheer/-vrouwschap bij de verhuur van zalen. En vergeet vooral niet de organisatie van vergaderingen (waarbij je drukbezette agenda’s van zowel interne als externe deelnemers moet afstemmen), events en personeelsfeestjes, die ook bij het bestuurssecretariaat ligt.

Jij?
Je bent servicegericht en een snelle denker en doener, die open communiceert. Jij kunt goed luisteren en je hoort niet alleen wat er wel gezegd  maar vooral ook wat er niet gezegd wordt. Je bent een administratief wonder en coördineren doe je van nature. Je staat bekend als integer en een pietje precies en je wilt naast hard werken een fijne tijd met collega’s hebben. Wij zijn nog nieuwsgieriger, als jij:
• hbo werk- en denkniveau hebt en bijvoorbeeld een opleiding hebt gevolgd in de richting van bijvoorbeeld Hotelschool of Schoevers;
• over minimaal 3 jaar werkervaring beschikt in een vergelijkbare rol;
• zowel mondeling als schriftelijke uitstekend communiceert in zowel Nederlands als Engels.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte om te groeien. Je secundaire arbeidsvoorwaarden kun je via het Woondiensten Cafetariasysteem meer op maat snijden. Elk jaar kun je gebruik maken van een persoonlijk ontwikkelingsbudget en jouw salaris is volgens de CAO voor Woondiensten, schaal G. Afhankelijk van jouw ervaring is dat minimaal € 3.095,-- en maximaal € 3.889,-- bruto per maand. De functie is in eerste instantie voor een jaar, bij gebleken geschiktheid volgt een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Informatie en solliciteren
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Elise van der Tang, coördinator Bestuurssecretariaat via 088-2353896. Je sollicitatie met CV kun je mailen naar sollicitatieduwonl.