Geen objecten gevonden

Beheerder in Leiden (32-36 uur)

‘Studenten, de buurt en het gebouw!’

Deze pijlers komen samen in onze vacature voor een Beheerder in Leiden (32-36 uur).

 

Student zijn. Weet je nog? Of ken je de verhalen? Nieuwe vrienden, feestjes, vrijheid? Grenzen opzoeken, leren, ontdekken en op jezelf wonen. Daar werken wij voor.

 

Welkom bij de afdeling beheer! Wij zorgen ervoor dat onze bewoners goed, veilig en prettig wonen. Onze afdeling bestaat uit beheerders, opzichters, sociaal beheerders en een tuindienst. De teamleider stuurt de afdeling samen met twee coördinatoren aan. De coördinator techniek draagt samen met de opzichters zorg voor het planmatige en niet-planmatige onderhoud. De coördinator beheer is samen met de beheerders verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van de complexen. Voor ons team zijn wij nu op zoek naar een beheerder.

 

Wat ga je doen?

Jij bent hét gezicht van DUWO en het eerste aanspreekpunt voor onze bewoners!

Je werkt samen in een team beheerders. Samen zorgen jullie voor de kwaliteit, veiligheid en leefbaarheid in onze panden en vorm je een herkenbaar aanspreekpunt voor onze bewoners. Service en klanttevredenheid staan bij jou voorop. Jij vindt het vanzelfsprekend om net een stapje verder te gaan om te zorgen voor tevreden bewoners.

Jij bent regelmatig in de complexen aanwezig, kent de bewoners en zorgt er door middel van een persoonlijk welkomstgesprek voor dat nieuwe bewoners zich snel thuis voelen. Tijdens je bezoek aan de complexen doe je een check op de brandveiligheid en je werkt nauw samen met onze contractpartners en onderhoudsdienst Vastgoed Service om de complexen in goede staat te houden. Dit alles doe je met oog voor de bewoner en het budget.

Je bent verantwoordelijk voor onder andere complexbezoeken, welkomstgesprekken, brandveiligheid controles, klantwaardering en instroom van studenten. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor het beheerbudget en zorgt ervoor dat dit optimaal wordt ingezet.

 

Jij?

Je ziet jezelf inmiddels al rondlopen in jouw eigen rayon met een aantal panden. Jij hebt overzicht en staat bekend als een echte doener. Weinig ontgaat jou. Je hebt affiniteit met techniek en een groot hart voor jongeren. Wij worden nog nieuwsgieriger naar jou, als jij:

  • Beschikt over een afgeronde MBO-opleiding; MBO / HBO werk- en denkniveau;
  • In staat bent om ook het grotere geheel te blijven zien, wat jij doet staat niet op zichzelf;
  • Duidelijk, helder en concreet communiceert: zo nodig hard op de inhoud en zacht op de relatie;
  • Beschikt over een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen;
  • Uitstekende beheersing hebt van de Nederlandse en Engelse taal;
  • 32-36 uur beschikbaar bent
  • Mee kunt draaien in de bereikbaarheidsdienst. Dit houdt in dat je gemiddeld één week per maand buiten kantoortijd bereikbaar bent als contactpersoon van DUWO en voor calamiteiten.


Wat bieden wij?
Wij bieden je een functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte om te groeien. Je secundaire arbeidsvoorwaarden kun je via het Woondiensten Cafetariasysteem meer op maat snijden. Elk jaar kun je gebruik maken van een persoonlijk ontwikkelingsbudget en jouw salaris is volgens de CAO Woondiensten, schaal F. Afhankelijk van jouw ervaring is dat minimaal € 2.831,- en maximaal € 3.538,- bruto per maand.


Informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jos Kreeft, teamleider Beheer, bereikbaar via 088-2353896. Je sollicitatie met CV kun je mailen aan sollicitatie@duwo.nl