Geen objecten gevonden

Beheerder in Den Haag

Studenten, de buurt en het gebouw!

Deze pijlers komen samen in onze vacature voor een Beheerder in Den Haag (32 - 36 uur).

Student zijn. Weet je nog? Of ken je de verhalen? Nieuwe vrienden, feestjes, vrijheid? Grenzen opzoeken, leren, ontdekken en op jezelf wonen. Daar werken wij voor.

Wat ga je doen?

Onze huurders, de studenten, beginnen aan een nieuw hoofdstuk in hun leven. Vrijheid! Spannende eerste dagen, de sleutel in de deur van je eigen kamer en vooral veel nieuwe gezichten om je heen. Jij voert welkomst gesprekken, beantwoordt de eerste vragen en geeft tips over de buurt. Wat een verschil maak jij! Je hebt niet alleen een scherpe blik op onderhoud, de staat van de gemeenschappelijke ruimtes en de veiligheid. Je bent er en ze kennen je. Juist ook als het gaat om het reilen en zeilen tussen al die jonge mensen die hun leven verder vormgeven. Bij technische vragen en sociale uitdagingen pak je een regierol. De juiste klus bij de juiste afdeling. Jij blijft die spin in het web die partijen verbindt.

Jij?

Je ziet jezelf inmiddels al rondlopen in een van onze panden! Jij hebt overzicht en staat bekend als een echte doener. Weinig ontgaat jou. Je hebt affiniteit met techniek en een groot hart voor jongeren. Wij worden nog nieuwsgieriger naar jou, als jij:

  • Beschikt over een afgeronde mbo-opleiding; MBO / HBO werk- en denkniveau;
  • In staat bent om ook het groter geheel te blijven zien; wat jij doet staat niet op zichzelf;
  • Duidelijk, helder en concreet communiceert: zo nodig hard op de inhoud en zacht op de relatie;
  • Beschikt over een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen;
  • Uitstekende beheersing hebt van de Nederlandse en Engelse taal;
  • In het bezit bent van rijbewijs B;
  • Mee kunt draaien in de bereikbaarheidsdienst (eenmaal per maand buiten kantoortijden) en woonachtig in omgeving Den Haag.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte om te groeien. Je secundaire arbeidsvoorwaarden kun je via het Woondiensten Cafetariasysteem meer op maat snijden. Elk jaar kun je gebruik maken van een persoonlijk ontwikkelingsbudget en jouw salaris is volgens de CAO Woondiensten, schaal F. Afhankelijk van jouw ervaring is dat minimaal € 2.765,- en maximaal € 3.357,- bruto per maand.

Informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jitse Brouwer, teamleider Beheer, bereikbaar via nummer 088-2353896. Je sollicitatie met CV kun je mailen aan sollicitatie@duwo.nl.