Geen objecten gevonden

Backoffice duizendpoot

Administratie, duizendpoot en samenwerken

Deze pijlers komen samen in onze vacature voor Backoffice duizendpoot met affiniteit voor financiën. Amsterdam - 24 uur

 

Wat ga je doen?
Onze collega’s van Servicekosten puzzelen en checken op detailniveau de doorberekening van service- en stookkosten, die studenten jaarlijks betalen. Zij verzamelen gegevens, coderen en sturen de afrekening van de werkelijke servicekosten. Daarnaast beantwoorden zij ook regelmatig vragen van de (internationale) studenten. Ook de collega’s van Huurincasso doen belangrijk werk. Zij leggen contact met bewoners die een betaalachterstand hebben en zij starten eventueel incassoprocedures bij de incasso bureaus.

Om deze collega’s te ondersteunen in hun werkzaamheden zoeken wij een administratieve duizendpoot voor 24 uur in de week. In deze rol heb je veel verschillende werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan:

  • facturen boeken
  • (aansprakelijkheid) kosten door berekenen
  • financiële vragen van huurders beantwoorden
  • collega’s van verhuur en beheer ondersteunen bij financiële vraagstukken
  • andere, meer algemene, administratieve werkzaamheden

Kortom: veel afwisseling in je rol.

De vestiging Amsterdam heeft ongeveer 10.000 studentenwoningen waarvoor we jaarlijks de voorschotten bepalen die we afrekenen. Het bezit en daarmee ook onze afrekeningen zijn divers en soms ingewikkeld, dat maakt het tot uitdagende puzzels. Het varieert namelijk van grote nieuwbouw complexen met tussenmeters, tot oude pandjes of bedrijfsruimtes. Je werkt direct samen met 2 andere collega’s en je maakt deel uit van een groter enthousiast team van ongeveer 15 collega’s.

Jij?
Wij zoeken een echt administratieve duizendpoot met affiniteit voor cijfers. Je hebt ervaring met het werken in Excel en andere digitale systemen. Wij zoeken een collega die graag samenwerkt en alles wil leren over het proces van onze afdeling. Je bent secuur, houdt het overzicht en beleeft er plezier aan anderen te ondersteunen. Het is bij DUWO belangrijk dat je Engels spreekt en schrijft, veel van onze bewoners zijn niet NL sprekend.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een functie met veel verantwoordelijkheid. Je secundaire arbeidsvoorwaarden kun je via het Woondiensten Cafetariasysteem meer op maat snijden. Elk jaar kun je gebruik maken van een persoonlijk ontwikkelingsbudget en jouw salaris is volgens de CAO voor Woondiensten, schaal E. Afhankelijk van jouw ervaring is dat minimaal € 2.628,- en maximaal € 3.127,- bruto per maand op basis van 36 uur per week.

Informatie en solliciteren
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Inez Stiekema, Sr. Recruiter via inez.stiekema@duwo.nl.  Wil je direct solliciteren, stuur je motivatie en CV dan naar sollicitatieduwonl.