Geen objecten gevonden

Naar overzicht
  • CAMPUS TU NOORD IN DELFT

CAMPUS TU NOORD IN DELFT

DELFT

Over dit project

Campus TU-Noord is een groene oase op een steenworp afstand van de TU Delft en het bruisende centrum van Delft. Er heerst een internationale en gezellige sfeer. In het hart van de campus is het Science Centrum van de TU gevestigd. Diverse innovatieve technologiebedrijven bieden er regelmatig stageplaatsen aan. Een inspirerende woonomgeving voor Delftse studenten en promovendi! Bekijk de campus tour voor een echte sfeerimpressie.


STUDENTENWONINGEN EN HUURPRIJZEN

We verhuren op Campus TU-Noord ruim 1.000 studentenwoningen (studio’s) en kamers. Je huurt al vanaf €314 per maand (na aftrek van maximale huurtoeslag) een studio met eigen badkamer, toilet en keuken. Voor een studentenkamer met gedeelde keuken en sanitair betaal je vanaf €394 per maand. Vrijwel alle studentencomplexen hebben een gemeenschappelijke ruimte. Het International Student House (ISH) telt 332 short stay woningen met een maximale huurperiode van één jaar. Deze worden vooral verhuurd aan internationale studenten van de TU Delft. De huurprijzen starten vanaf €412 per maand. In de common room van het ISH organiseren we ieder jaar een welkomstbijeenkomst voor nieuwe internationale studenten.

ONTMOET DE STUDENTBEHEERDERS

Ben je nieuw op de campus? Dan zal je snel kennis maken met één van onze studentbeheerders die je informatie geeft over de staat van je kamer, de sleutels, huisregels etc. Studentbeheerders zijn huisgenoten of studenten die wonen in hetzelfde wooncomplex en een aanspreekpunt zijn voor andere huisgenoten/bewoners van DUWO. Zij ontvangen hier een vergoeding voor. Ook helpen ze ons in te spelen op de ontwikkelingen binnen het campusgebied. Alleen samen creëren we een fijne plek om te wonen en studeren!

 


Studentbeheerder Aditya Rao aan het woord

“Ik heb onlangs mijn studie Landschapsarchitectuur aan de TU Delft afgerond. Als student woonde ik twee jaar in het International Student House. Omdat ik naast mijn studie een deeltijds baantje zocht heb ik mij aangemeld als supervisor van de common room in het ISH. Ik was verantwoordelijk voor het tijdig openen en sluiten van de ruimte, hield reserveringen bij en zorgde ervoor dat groepen die de ruimte reserveerden de regels naleefden en alles na gebruik weer netjes opleverden. Een fijne functie, waardoor ik veel mensen heb leren kennen! Nu ik klaar ben met mijn studie blijf ik in Delft wonen. Ik heb inmiddels een baan gevonden bij een bedrijf in Rotterdam.”


 

BEREIKBAARHEID ONDERWIJSINSTELLINGEN

Naast veel gezelligheid is ook de bereikbaarheid op Campus TU-Noord uitstekend geregeld. Als Delftse student kun je je geen betere woonplek voorstellen! Zowel de TU-gebouwen als het centrum van Delft zijn lopend of met de fiets in slechts enkele minuten te bereiken, maar je kunt ook de tram (of bus?) nemen.

OMGEVING EN FACILITEITEN

Rondom Campus TU-Noord vind je veel supermarkten en horecagelegenheden. Sportliefhebbers kunnen terecht in de talrijke fitnesscholen waar je als student vaak een korting krijgt op een abonnement. De groene omgeving nodigt uit tot fietsen en hardlopen. Het centrum van Delft is de ideale plek om samen een terrasje te doen, uit te gaan of te shoppen. In een van de historische panden op de campus is een studentenhuisarts gevestigd.

HOTSPOTS

Naast de gezamenlijke ruimten in onze wooncomplexen vind je op de campus ook andere locaties om elkaar te ontmoeten. In het historische Ketelhuis is een stijlvolle theezaak gevestigd. Aan het centrale plein zit een horecazaak met jeu-de-boulesbanen. Het grote terras is op zonnige dagen een echter trekpleister!

OPENBAAR VERVOER

Campus TU-Noord is uitstekend ontsloten via het openbaar vervoer. In slechts 10 minuten bereik je vanaf de campus lopend het treinstation. Per spoor ben je snel in alle grote Nederlandse steden. Vanaf de campus kun je de tram of bus nemen naar de TU Delft en de binnenstad.


Algemeen

  • Plaats DELFT

Locatie op kaart