Over dit project

Ga je binnenkort in Wageningen wonen en studeren? Hier vind je alle praktische informatie over campus Wageningen, de Plaza,
het centrum en de omgeving!


Campus Wageningen is een ontmoetingsplek voor onderzoekers, (startende) ondernemers en studenten op het gebied van voeding en voedselproductie, leefomgeving en gezondheid. Samen werken ze aan maatschappelijke vraagstukken, zoals de wereldvoedselproblematiek en de behoefte aan duurzame productie.

De campus bestaat uit twee locaties: rond de gebouwen van Wageningen University & Research (WUR) en het Business & Science Park Wageningen (BSPW). 

Ontmoetingsplekken

Ontmoetingsplek Informatie
Impulse Het debat- en ontmoetingscentrum voor iedereen met creatieve en innovatieve ideeën. Er zijn doorlopend activiteiten, die variëren van lunchlezingen en (avond) debatten tot lunchconcerten en exposities.
Grand Café forum Het Grand Café Forum vind je op de begane grond van het atrium in het onderwijsgebouw Forum. Het is een ideale plek voor ontmoeting, overleg en werk.
The Spot In het onderwijsgebouw Orion is een (studenten)café: The Spot. Op doordeweekse avonden is het café open tot 22.00 uur. Je kunt er tv kijken, een spelletje spelen, tafeltennissen of wat drinken met je vrienden.

Wonen op loopafstand van Campus Wageningen

Campus Plaza is het complex van DUWO met 60 short stay-woningen en gezellige horecagelegenheden. Het ligt op loopafstand van de WUR. De meeste studenten en wetenschappers die er studeren en werken kiezen dan ook voor een woning op Campus Plaza.

Al vanaf € 22 per dag kun je een gemeubileerde studio huren. Je hebt keuze uit drie studiotypes: een éénpersoonskamer, een ruime éénpersoonskamer of een tweepersoonskamer.

Wat is inbegrepen in de huurprijs?

  • Welkomstpakket
  • Eigen keuken met keukengerei
  • Eigen badkamer en toilet
  • Gratis gebruik van de overdekte fietsenstalling
  • Gezamenlijke ruimtes die je gratis mag reserveren voor bijeenkomsten en kleine feestjes
  • Gratis gebruik van wifi

 


Algemeen

  • Plaats WAGENINGEN

Locatie op kaart

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden