Geen objecten gevonden

Rekeningoverzicht

Elke maand betaal je huur voor je woonruimte. Je kunt online je rekening betalen.
Na afloop van het jaar, krijg je ook een afrekening van je servicekosten. Je kunt ook andere rekeningen van DUWO krijgen. Bijvoorbeeld als je een keertje schade hebt. Of als we de gemeenschappelijke ruimte moeten opruimen of schoonmaken. Denk daar dus aan als je bijvoorbeeld een feest wilt organiseren, want dat kan een fikse financiĆ«le kater zijn!

Je moet inloggen om gebruik te kunnen maken van je DUWO account.

Op deze pagina kun je de rekeningoverzichten en eventueel lopende betalingsregelingen van je contract(en) bekijken. Vanaf de ingangsdatum van je contract kun je hier rekeningen vinden die je al betaald hebt. De rekening van de volgende maand is zichtbaar vanaf de 20e van de huidige maand.

Heb je je (eerste) rekening betaald via PayPal? Dan kan het zijn dat die rekening in het onderstaande rekeningoverzicht toch nog openstaat. Wij hebben helaas nog geen definitief akkoord ontvangen van PayPal. Maak je geen zorgen: binnen 14 dagen wordt het bedrag alsnog verwerkt.

Let op: maak je geld over via je bank, houd er dan rekening mee dat het een paar werkdagen kan duren voordat de betaling verwerkt is in het rekeningoverzicht.

Als je openstaande rekeningen hebt, kun je die online betalen met iDEAL, PayPal, MasterCard, VISA en Maestro.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden