Lockdownbuddy

De jury is in beraad!

We hebben veel leuke nominaties ingezonden gekregen. Alle deelnemers hartelijk dank voor jullie leuke reacties! De actie is inmiddels gesloten en de jury is momenteel in beraad. Deze jury bestaat uit:

Rob Mudde                Vice rector magnificus Technische Universiteit, Delft

Paul Dirkse                Wethouder Kennis, Onderwijs, Sport & Financiën, Gemeente Leiden

Lyle Muns                  Bestuursvoorzitter LSVb

De drie winnaars krijgen uiterlijk 10 juni 2021 bericht.

Nomineer jouw 'lockdown buddy'

Winactie speciaal voor onze klanten

In samenwerking met onze partner Ziggo organiseren we een winactie speciaal voor onze klanten. Woon jij bij DUWO en heb je na de lange winterperiode zin in actie? Doe dan mee en nomineer jouw ‘lockdown buddy’.

Wie heeft jou door de wintermaanden, de lockdown en de avondklok geholpen? Wie zou je graag willen verrassen met een supertof cadeau? Nomineer diegene als jouw lockdown buddy en beschrijf op creatieve, pakkende en/of grappige manier waarom jouw buddy een mooie verrassing verdient. Wie weet wordt jij dan één van de 3 gelukkige winnaars en mag je, zodra het weer kan, diegene meenemen naar de Johan Cruijff Arena of naar de Ziggodome voor een voetbalwedstrijd of concert, VIP-style (verrassing)!

Ben jij straks een winnaar? Dan ga je jouw buddy samen met onze DUWO-presentatrice, Destiny, verrassen met het VIP-arrangement voor twee personen. Samen kunnen jullie dan kiezen of het een voetbalwedstrijd of een concert wordt. Omdat we nog niet weten wanneer alle events weer doorgaan, kunnen we nog niks zeggen over de termijn waarop je samen op stap kunt. Maar het is natuurlijk leuk om iets bijzonders te hebben om naar uit te kijken!

Voorwaarden:

De aanvrager moet klant van DUWO zijn. We vinden het natuurlijk leuk wanneer je één van onze andere bewoners verrast, maar dit is niet verplicht.

Deelname aan deze actie is gratis.

Je neemt deel wanneer je het inschrijfformulier hebt ingevuld (eenmalige deelname per persoon).

Je bent verplicht om correcte, actuele en complete informatie te verschaffen bij de deelname.

De voucher is voor 2 personen en is niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd

DUWO is te allen tijde bevoegd actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de actie zonder opgaaf van reden stop te zetten.

De ingevulde persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt door DUWO en Ziggo in het kader van de winactie en worden niet verstrekt aan andere partijen.

Voor vragen kun je contact opnemen met communicatieduwonl

 

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden