Accommodate huur opzeggen

 De meeste huurovereenkomsten met Accommodate hebben een vaste einddatum. Je kunt dan de huur niet eerder opzeggen. Je kunt uiteraard wel eerder vertrekken dan op de einddatum die in je contract staat, maar je betaalt de huur tot en met de einddatum van de huurovereenkomst.

Zoals je in je contract kunt lezen, is het in sommige gevallen toch toegestaan om je huurovereenkomst eerder te beëindigen. Als er sprake is van onbedoelde en onvoorziene wijzigingen in je persoonlijke omstandigheden, waardoor je het studieprogramma vroegtijdig moet beëindigen en Nederland moet verlaten, kan je verzoek tot beëindigen worden gehonoreerd. Er is daarnaast ook de mogelijkheid je contract te laten overnemen door een andere student van dezelfde onderwijsinstelling – de zogenaamde indeplaatsstelling. Neem daarvoor contact op met DUWO.

Bij de informatie per onderwijsinstelling kun je zien of je onder andere omstandigheden ook mag opzeggen. AUC-studenten kunnen via een contactformulier een verzoek tot huuropzegging indienen. DUWO bespreekt met het AUC of opzegging is toegestaan. Een gedeelte van de PhD'ers en gasten kunnen in Mijn DUWO de huur opzeggen.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden