Ik ben mijn sleutel(s) kwijt

1. Sleutel van je kamer of voordeur woning
 

Neem contact op met Vastgoed Service. De medewerkers kunnen het slot vervangen. Hier zijn kosten aan verbonden. Je kunt ook zelf een slotenmaker inschakelen om het slot van je kamer/woning te vervangen. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening.

Ben je een elektronische (salto) sleutel kwijt? Kom met een geldig legitimatiebewijs naar het DUWO-kantoor. Een elektronische (salto) sleutel kost € 20.

ACCOMMODATE In de meeste gevallen heeft DUWO een reservesleutel die je kunt kopen. Vergeet niet je legitimatiebewijs mee te nemen als je bij ons langskomt. De kosten voor een nieuwe sleutel hangen af van het soort sleutel.

2. Brievenbussleutel
 

DUWO heeft geen reservesleutels. Je kunt een slotenmaker een nieuw slot op je postvak laten zetten.

Woon je in een onzelfstandige woning op Uilenstede, dan hebben wij een postvaksleutel op kantoor. Je moet eerst betalen voor een nieuwe sleutel. Je kunt via het contactformulier een betaalbewijs opsturen, of je betaalt op kantoor. Je kunt de sleutel op kantoor komen ophalen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs.

ACCOMMODATE In de meeste gevallen heeft DUWO een reservesleutel die je kunt kopen. Zo niet, dan vervangen wij je postvakslot. Hieraan zijn kosten verbonden.

3. Sleutel van een berging of fietsenstalling
 

Berging? Bel Vastgoed Service.

Fietsenstalling? Leen een sleutel van een huisgenoot en laat die bijmaken door een slotenmaker. Je kunt ook contact opnemen met DUWO en een sleutel laten bestellen.

ACCOMMODATE In de meeste gevallen heeft DUWO een reservesleutel die je kunt kopen. Kom met je legitimatiebewijs langs op het kantoor van DUWO.


 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden