Elektra en water

In dit gebouw zijn uitsluitend collectieve meters per groep aanwezig. Individueel verbruik is niet afleesbaar. De kosten voor verbruik worden verrekend in de servicekosten.• In de keuken van de woning hangt een zekeringkast met automatische zekeringen; zie foto.
• Kortsluiting: Controleer als de stroom in je woning is uitgevallen altijd eerst de zekeringkast. Als er kortsluiting is, staat één van de zekeringen (hendeltje) naar beneden. Meestal hoef je alleen dit hendeltje maar weer naar boven te duwen. Schiet de zekering weer naar beneden, dan veroorzaakt één van de aangesloten elektrische apparaten kortsluiting.
• Oplossing: Trek eerst alle stekkers uit de stopcontacten. Druk vervolgens de zekering naar boven. Steek dan de stekkers één voor één weer in het stopcontact. Als dan de zekering weer naar beneden schiet, weet je welk apparaat kortsluiting veroorzaakt.
• Staat er geen enkel hendeltje naar beneden, informeer dan bij de buren of zij ook geen stroom hebben. Ben jij de enige zonder stroom, bel dan DUWO Onderhoud om te melden dat je een probleem hebt in je woning.
Lekkage in je kamer of het gebouw? Bel DUWO Onderhoud, of bij ernstige lekkage 112! Sluit indien mogelijk in je kamer de watertoevoer af.
Het warme water van de CV of kranen in keuken en badkamer kun je afsluiten in de badkamer. Naast de wastafel zie je twee luikjes boven elkaar. De koud-waterafsluiter zit links in de keuken naast het keukenblok.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden