Geen objecten gevonden

Ik ben student

Upload:

 • Kopie van identiteitsbewijs:
  Paspoort of ID-kaart, zorg dat je BSN (burgerservicenummer) zichtbaar is. Upload daarom een screenshot van de voor- en achterkant van een paspoort of identiteitskaart. Graag ontvangen we de twee screenshots in één bestand. 
 • Bewijs van inschrijving:
  Bewijs van voltijdstudie aan een onderwijsinstelling in de regio waar je gaat wonen. Dit is een geldige collegekaart waarop het studiejaar vermeld staat of een officiële inschrijving van de onderwijsinstelling.
  Aankomend eerstejaarsstudenten mogen tussen 1 mei en 1 september (bij aanvang studie februari is dit tussen 1 oktober en 1 februari) een bewijs van Studielink aanleveren. Hierop moet minimaal staan: je naam, dat je voltijd studeert en het studiejaar. Lever twee screenshots van studielink aan, samengevoegd in één bestand. Maak screenshot van het tabblad Opleidingen (voorbeeld 1) en één van het tabblad berichten (voorbeeld 2). 
  Als je nog geen bewijs van inschrijving hebt ontvangen dan kan je bij de centrale studenten administratie (CSA) een bewijs opvragen. Deze moet vervolgens door de onderwijsinstelling zijn ondertekend met een stempel.
  Ga je een stage doen? Dan moet je ook een stageovereenkomst uploaden.
 • Als je op basis van je postcode voorrang op een kamer hebt gekregen: Uittreksel uit de Basisregistratie personen (BRP), niet ouder dan 3 maanden, waarop staat vermeld dat je minimaal 4 maanden op dit adres woonachtig bent. Dit mag ook een digitaal bewijs zijn (via www.overheid.nl), als het logo en/of de gegevens van de gemeente en de URL (webadres) maar goed zichtbaar zijn.
 • Heb je je kamer via de voorrangsregeling ongemeubileerde verhuur aan internationale (bachelor) studenten:
  Upload een bewijs niet ouder dan 3 maanden waarop staat vermeld dat je in buitenland woonachtig bent: bijvoorbeeld een kopie van je buitenlandse diploma (afgelopen studiejaar) of een uittreksel uit de Basisregistratie personen, bankafschrift of documentatie van de belasting.

   

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden