Check: Huurovereenkomst digitaal ondertekenen

Stap 1: Nadat je via DUWO op de link ‘je kunt een huurcontract ondertekenen’ hebt geklikt, zie je een voorbeeldcontract.
Stap 2: Voordat je de huurovereenkomst kunt tekenen, moet je de eerste rekening betalen. Bekijk waar de eerste rekening uit bestaat.
Stap 3: Je krijgt een sms-code, vul de sms-code in om verder te gaan met de volgende stap.
Stap 4: Onderteken je huurcontract door te klikken op ‘Ik ga akkoord met de huurovereenkomst en de huurvoorwaarden. Ik ben me ervan bewust dat ik, door op de knop teken contract te klikken, teken voor de huurovereenkomst en de huurvoorwaarden’.
Stap 5: Yes, gelukt! Je krijgt een automatische e-mail met het getekende huurcontract en de huurvoorwaarden (controleer eventueel ongewenste e-mail).

Deel deze pagina

Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden