Geen objecten gevonden

PhD'ers TU Delft

De Technische Universiteit Delft (TU-Delft) heeft kamers bij ons gereserveerd waar je mogelijk voor in aanmerking komt. Heeft de onderwijsinstelling jou een DUWO University Housing kamer toegewezen?

Ben jij een internationale PhD student en wil je weten of je in aanmerking komt voor een DUWO University Housing kamer? Heb je vragen over het aanmeldproces? Lees hieronder hoe het werkt!

Je kunt maximaal een jaar een PhD kamer van DUWO huren. Voor de periode daarna kun je zelf op zoek gaan naar een (ongemeubileerde) kamer via ROOM.nl.
We raden je aan om je zo snel mogelijk in te schrijven, eigenlijk meteen als je in Nederland bent. Op die manier bouw je alvast inschrijfduur op, waardoor je meer kans hebt op een kamer. 

LET OP: Om te kunnen reageren op het reguliere (ongemeubileerde) aanbod op ROOM, zal je inschrijving moeten worden omgezet. Neem hiervoor contact op met de Housing Office van de TU-Delft. Geef aan dat je je University Housing inschrijving graag wil omzetten naar een inschrijving voor het reguliere kameraanbod. Op dit moment (november 2022) zijn geen kosten verbonden aan deze omzetting. 

Meer informatie over onder andere de kamers, sleutels ophalen en de belangrijke voorwaarden vind je hieronder.

Vraagbaak