Geen objecten gevonden

PhD'ers TU Delft

De TU Delft heeft kamers bij ons gereserveerd waar je mogelijk voor in aanmerking komt. Heeft de onderwijsinstelling jou een DUWO University Housing kamer toegewezen?

Ben jij een internationale PhD student en wil je weten of je in aanmerking komt voor een DUWO University Housing kamer? Heb je vragen over het aanmeldproces? Lees hier hoe het werkt! Voor meer informatie kun je contact opnemen met je onderwijsinstelling.

Je kunt maximaal een jaar een PhD kamer van DUWO huren. Voor de periode daarna kun je zelf op zoek gaan naar een (ongemeubileerde) kamer via ROOM.nl.
We raden je aan om je zo snel mogelijk in te schrijven, eigenlijk meteen als je in Nederland bent. Op die manier bouw je alvast inschrijfduur op, waardoor je meer kans hebt op een kamer. 

LET OP: Om te kunnen reageren op het reguliere (ongemeubileerde) aanbod op ROOM, zal je inschrijving moeten worden omgezet. Neem hiervoor contact op met de Housing Office van de TU-Delft. Geef aan dat je je University Housing inschrijving graag wil omzetten naar een inschrijving voor het reguliere kameraanbod. Op dit moment (november 2022) zijn geen kosten verbonden aan deze omzetting. 

Aan de rechterkant op deze pagina zie je de gebouwen waar de TU Delft kamers heeft gereserveerd voor internationale PhD studenten.

Meer informatie over het aanmelden, de kamers en wat je moet doen als je een kamer hebt gereserveerd, vind je hieronder.

Vraagbaak