Aankomst in Nederland

De onderwijsinstelling organiseert in samenwerking met DUWO voor sommige studenten de sleuteloverdracht op locatie. Dat is meestal aan het begin van een nieuw semester. Als dit voor jou geldt, ontvang je informatie per email waar en wanneer je je sleutels kan ophalen. Ook vind je deze informatie op de pagina van je onderwijsinstelling onder de tegel "aankomst en sleutels ophalen".

Ben je niet geinformeerd over de sleuteloverdracht? Dan kun je de sleutels tijdens openingstijden gewoon ophalen op het DUWO-kantoor. Neem een geldig identiteitsbewijs mee (een paspoort of ID-kaart). Op de ingangsdatum van je contract kun je vanaf 13:00 uur in je kamer. Kom je eerder of buiten de openingstijden van het kantoor, dan moet je zelf een slaapplaats regelen. 
Valt de eerste dag van je contract in het weekend of op een feestdag? Dan kun je je sleutel op de eerstvolgende werkdag na 13.00 uur ophalen. 

Het is ook mogelijk om iemand anders te vragen om je sleutels op te halen. Hiervoor moet je een contactformulier invullen met de volledige naam van deze persoon, waarin je hem of haar autoriseert om je sleutels op te halen. 

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden