AMOLF & ARCNL

AMOLF & ARCNL hebben alleen kamers en appartementen beschikbaar voor studenten en medewerkers die vanuit het buitenland naar Amsterdam verhuizen om bij AMOLF & ARCNL te komen werken of studeren. 

Kamers

AMOLF heeft kamers gereserveerd op Science Park aan de Carolina MacGillavrylaan. De kamers zijn gemeubileerd en hebben een eigen keuken, douche en toilet. Op je kamer liggen een pakket beddengoed en een keukenpakket voor je klaar. Op de inventarislijst kun je zien welke meubels er in je kamer staan.
PhD’ers kunnen een ongemeubileerde kamer huren. De kamer is voorzien van vloerbedekking en gordijnen.

Wat moet ik doen om aan een kamer te komen?

  1. Meld je aan bij je onderwijsinstelling
  2. Zodra de onderwijsinstelling akkoord heeft gegeven, krijg je een e-mail waarmee je je ROOM account kunt activeren. Activeer je account.
  3. Log in en boek een kamer. Als je een kamer toegewezen krijgt, sla je deze stap over.
  4. Upload de gevraagde documenten. Zodra je documenten goedgekeurd zijn, krijg je een mail dat je online je contract kunt tekenen.
  5. Voordat je de huurovereenkomst kunt tekenen, moet je de eerste rekening betalen. De betaling is onderdeel van het digitaal tekenen van je contract.

Heb je vragen over het aanmeldingsproces? Neem dan contact op met je onderwijsinstelling

Eerste betaling

Onderdeel van het tekenen van je contract is het betalen van de eerste rekening. Je betaalt je rekening online. Pas als de eerste rekening betaald is, kun je het contract tekenen.
Als de onderwijsinstelling voor jou betaalt, kun je direct je contract online tekenen via DUWO.nl.

Vraagbaak

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden