Direct Offer

Zoek je woonruimte voor een kort verblijf van minimaal 15 dagen en maximaal 12 maanden? We hebben regelmatig tijdelijke kamers in de aanbieding. Dus kijk eens bij Direct Offer in Amsterdam, Den Haag en Leiden. Zoek je woonruimte voor minimaal 7 dagen en maximaal 6 maanden, kijk dan eens bij Direct Offer in Wageningen.

Direct Offer is beschikbaar voor Nederlandse en internationale voltijdstudenten, stagiairs of PhD’ers in de regio. Accommodate-woningzoekenden die via hun onderwijsinstelling geen kamer hebben kunnen reserveren, mogen ook reageren op het aanbod van Direct Offer.  

Wat moet ik weten over Direct Offer?

  • Je kunt het aanbod van Direct Offer bekijken. Je hoeft niet geregistreerd of ingelogd te zijn om dit aanbod te kunnen zien. Wil je een kamer reserveren? Schrijf je dan in.
  • Een huurovereenkomst kan ingaan op de 1e of de 16e van de maand en eindigen op de 15e of de laatste dag van de maand. In regio Amsterdam, Den Haag en Delft kan de einddatum van je huurovereenkomst nooit later zijn dan 31 juli. In de regio Leiden is de uiterlijke einddatum van je huurovereenkomst 15 augustus. In Wageningen kan de huurovereenkomst op iedere dag van de maand ingaan of eindigen. In sommige gevallen zijn er woningen met een afwijkende huurperioden beschikbaar, bekijk hiervoor het aanbod. Nadat je de huurovereenkomst hebt getekend kun je de periode niet meer wijzigen.
  • Je contract is opzegbaar per 1e of 15e dag van de maand, waarbij de einddatum in ieder geval 1 maand na de dag van opzegging ligt.
  • De huurprijs van Direct Offer is een vaste all-in prijs per maand. Er is geen afrekening van de servicekosten. De woningen zijn volledig gemeubileerd.
  • We rekenen eenmalig €100 administratiekosten voor een reservering.
  • Wil je je reservering annuleren, dan kost dit €100. Heb je je contract al getekend of is je contract al ingegaan, dan kun je niet meer annuleren.  
  • Heb je eenmaal een kamer gereserveerd, dan mag je deze reservering niet meer wijzigen.
  • Loopt het huurcontract van je Direct Offer-woning af, dan kun je het contract verlengen mits de totale huurperiode korter is dan 1 jaar en de woning beschikbaar is.
  • Voor een verlenging betaal je €50 verlengingskosten.

Wat moet ik doen om aan een kamer te komen?

Stap 1: Schrijf je in bij Direct Offer 

Stap 2: Om een kamer te reserveren: Log in bij DUWO en ga naar Ik zoek > Ander aanbod > Direct Offer > Beschikbare Direct Offer-kamers. Reserveer je geen kamer, dan vervalt je inschrijving na 6 maanden.

Stap 3: Upload de gevraagde documenten in Mijn Berichten

Stap 4: Zodra je documenten goedgekeurd zijn, krijg je bericht om online je contract te tekenen 

Stap 5: Betaal online de eerste rekening. Deze rekening bestaat uit de eerste (of anderhalve) maand huur, de reserverings-/bemiddelingskosten en de huur voor de laatste 2 maanden 

Stap 6: Teken je huurcontract online 

Waar kan ik de sleutels ophalen?

Je kunt je sleutels ophalen op het DUWO-kantoor. Breng wel een geldig identiteitsbewijs mee (een paspoort of ID-kaart). 

Op de afgesproken datum (ingangsdatum van je contract) kun je vanaf 13.00 in je kamer. 

Valt de eerste dag van je contract in het weekend of op een feestdag? Dan kun je je sleutel op de eerstvolgende werkdag na 13.00 uur ophalen.

 

Let op: huurverhoging

De huren worden elk jaar op 1 juli verhoogd. Is de ingangsdatum van je nieuwe contract 1 juli of later? Dan ga je de nieuwe huurprijs betalen. Let op als je vóór 1 mei een kamer reserveert: pas vanaf 1 mei worden op de website de nieuwe huurprijzen getoond. Maak je dus vóór 1 mei een reservering met ingangsdatum 1 juli of later, dan geldt de nieuwe huurprijs vanaf 1 juli.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden