Direct Offer

Zoek je snel woonruimte voor een kort verblijf?
We hebben regelmatig tijdelijke en gemeubileerde kamers in de aanbieding in Amsterdam, Delft, Den Haag en Leiden. We noemen dit "Direct Offer". 

Direct Offer is beschikbaar voor Nederlandse en internationale voltijdstudenten, stagiairs of PhD’ers in de regio. Accommodate-woningzoekenden die via hun onderwijsinstelling geen kamer hebben kunnen reserveren, mogen ook reageren op het aanbod van Direct Offer.   

Goed nieuws!
De regiobepaling is tijdelijk niet van toepassing voor het Direct Offer-aanbod in de regio Haaglanden en de regio Leiden. Dat betekent dat je ook als woningzoekende van buiten deze regio kan reageren op het aanbod. Kom je bijvoorbeeld  uit Rotterdam, Tilburg of Utrecht? Dan zou je zomaar in aanmerking kunnen komen voor een tijdelijke Direct Offer kamer!

Wat moet je weten over Direct Offer?

  • De kamers zijn (meestal) per direct beschikbaar
  • Het betreft tijdelijke woonruimte, je krijgt een contract aangeboden met een einddatum
  • Wil je tussendoor opzeggen? Geen probleem, je hebt een opzegtermijn van 1 maand
  • De woonruimte is volledig gemeubileerd en gestoffeerd, je hoeft dus weinig spullen te verhuizen

Hoe kom je in aanmerking voor een Direct Offer kamer?

  • Als je wil reageren op een Direct Offer kamer, moet je ingeschreven zijn bij ROOM, ben je dat nog niet, schrijf je dan snel in, het kost eenmalig 35 euro. 
  • Je moet ingeschreven staan als voltijdstudent bij een onderwijsinstelling. Voor ondertekening van het contract vragen we een studiebewijs, vraag dit alvast aan bij de studentenadministratie
  • In dit aanbod zit altijd standaard een laken- en keukenpakket. Hier betaal je extra voor. Wil je hier geen gebruik van maken, dan kunnen we dat aanpassen bij het opmaken van het contract.
  • Na de einddatum van het contract is er geen verlenging mogelijk. Het contract heeft ook geen extra invloed op je inschrijfduur bij ROOM.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden