Geen objecten gevonden

Leiden University College

Leiden University College (LUC) heeft kamers gereserveerd voor haar eerste- en tweedejaars studenten. 

Kamers

LUC heeft gemeubileerde kamers gereserveerd aan de Anna van Buerenplein, naast Den Haag centraal. Alle kamers zijn gemeubileerd. De meeste kamers hebben een eigen keuken, douche en toilet. Enkelen zijn shared(gedeelte kamer) en worden toegewezen aan studenten. In een shared kamer deel je de keuken, douche en toilet met 1 andere student van Leiden University College. Dit is altijd iemand van hetzelfde geslacht als jij. 

 Het LUC neemt contact met je op over jouw voorkeuren; shared of single. 

Mocht je kamergenoot annuleren, dan moet je er rekening mee houden dat LUC je elk moment een nieuwe kamergenoot toewijzen.

Als je aankomt, liggen er een pakket beddengoed en een basis keukeninventaris voor je klaar. Op de standaard inventarislijst kun je zien wat er in je kamer staat. Dit kan op een enkel punt afwijken van wat er in de kamer staat.

Huurperiode

De maximale huurperiode voor LUC is 2 jaar. De huurperiodes hebben een vaste ingangs- en einddatum. Je kunt deze data niet wijzigen.

Wat moet ik doen om aan een kamer te komen?

Volg de stappen hieronder. Lees, voordat je dat doet, de huurvoorwaarden van Accommodate. 

  1. Meld je aan bij Leiden University College. 
  2. Wanneer je een aanbieding krijgt om te studeren bij LUC, wijst LUC een kamer toe. 
  3. Je krijgt een e-mail waarmee je je account voor DUWO kunt activeren. Activeer je account. 
  4. Upload via je DUWO account de gevraagde documenten binnen 3 dagen. Zodra je documenten goedgekeurd zijn, krijg je een mail dat je online je contract kunt tekenen. 
  5. Doe de eerste betaling in je DUWO account. 
  6. Volg de instructies om online je huurcontract te tekenen. 

Eerste betaling

Voordat je je huurcontract kunt tekenen, moet je een eerste betaling hebben gedaan. Die bestaat uit de eerste (of anderhalve) maand huur en de reserverings-/bemiddelingskosten. Deze eerste rekening betaal je via je DUWO account. Je kunt er ook voor kiezen het bedrag voor de hele huurperiode in één keer te betalen. Je betaling moet binnen 2 weken nadat jouw documenten zijn goedgekeurd bij ons binnen zijn. Houd rekening met de verwerkingstijd van de bank. 

Aankomst in Nederland

LUC organiseert een Moving-in day voor alle eerstejaars studenten. Deze dag vindt meestal plaats vlak voor de introductieweek. Je ontvangt een tijdslot wanneer je bij het LUC moet zijn om de sleutels op te halen. 

Wanneer je arriveert na Moving-in day, kun je de sleutels ophalen op het DUWO kantoor in Den Haag tijdens openingstijden.

Kom je eerder of buiten de openingstijden, dan moet je zelf een slaapplaats regelen.

Verhuisvoorwaarden

Verhuizen naar een andere kamer is niet mogelijk. Alleen in uitzonderlijke gevallen met toestemming van het LUC kan dit eventueel worden toegestaan. Neem hiervoor contact op met het LUC.

Wonen na accommodate

Blijf je in Nederland studeren na je Accommodate-tijd? Lees alvast de informatie over wat je moet doen en schrijf je in bij ROOM voor een studentenkamer.

Vraagbaak

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden