Geen objecten gevonden

Master-, bachelor- en exchangestudenten TU Delft

De Technische Universiteit Delft (TU Delft) heeft kamers en appartementen gereserveerd voor internationale studenten en gasten.

Kamers

Alle kamers zijn gemeubileerd. Sommige kamers hebben een eigen keuken, douche en toilet. In andere kamers deel je de keuken, douche en toilet en andere gemeenschappelijke ruimten met 1 of meer studenten.
Als je aankomt, ligt er een pakket beddengoed voor je klaar. Spullen voor de keuken moet je zelf kopen. Op de inventarislijst kun je zien welke meubels er in je kamer staan.

Wat moet ik doen om aan een kamer te komen?

Volg de stappen hieronder, maar lees ook de Aanvullende voorwaarden. 

  1. Meld je aan bij je onderwijsinstelling
  2. Zodra de onderwijsinstelling akkoord heeft gegeven, kun je een kamer reserveren in het reserveringssysteem van TU Delft. TU Delft zorgt dat de kamer gereserveerd wordt bij DUWO.
  3. Je ontvangt een mail om je DUWO account te activeren
  4. Upload de gevraagde documenten bij Mijn Berichten
  5. Zodra je documenten goedgekeurd zijn, krijg je een mail dat je online je contract kunt tekenen
  6. Klik op de link om je huurcontract te ondertekenen en controleer of er een eerste betaling openstaat. Zo ja, betaal deze via je account
  7. Volg de instructies om online je huurcontract te tekenen

Eerste betaling

Voordat je je huurcontract kunt tekenen, moet je een eerste betaling hebben gedaan. Die bestaat uit de eerste (of anderhalve) maand huur, de reserverings-/bemiddelingskosten en de huur voor de laatste 2 maanden. Deze eerste rekening betaal je online. Je kunt er ook voor kiezen het bedrag voor de hele huurperiode in één keer te betalen. Je betaling moet binnen 2 weken na je voorlopige reservering bij DUWO binnen zijn. Houd rekening met de verwerkingstijd van de bank.
Is je betaling niet op tijd binnen? Dan annuleren we je reservering.

Contract

Zodra je digitaal je contract getekend hebt, krijg je een email met je huurcontract als pdf-bestand. DUWO geeft alleen de sleutels uit als het contract getekend is. Zorg dus dat je je contract vóór de ingangsdatum ondertekend hebt.

Aankomst in Nederland

Je kunt je sleutels ophalen op het DUWO-kantoor. Breng een geldig identiteitsbewijs mee (een paspoort of ID-kaart).
Op de afgesproken datum (de ingangsdatum van je contract) kun je vanaf 13.00 in je kamer. Kom je eerder of buiten openingstijden van het kantoor, dan moet je zelf een slaapplaats regelen.
Valt de eerste dag van je contract in het weekend of op een feestdag? Dan kun je je sleutel op de eerstvolgende werkdag na 13.00 uur ophalen.

Vraagbaak

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden