Geen objecten gevonden

Gasten TU Delft

De Technische Universiteit Delft (TU Delft) heeft kamers en appartementen gereserveerd voor internationale studenten en gasten.

Kamers

Gasten krijgen een gemeubileerde kamer waar ze maximaal 1 jaar mogen wonen.

Alle kamers zijn gemeubileerd. Sommige kamers hebben een eigen keuken, douche en toilet. In andere kamers deel je de keuken, douche en toilet en andere gemeenschappelijke ruimten met 1 of meer gasten.
Als je aankomt, ligt er een pakket beddengoed voor je klaar. Op de zelfstandige kamers op Cameretten, Leeghwaterstraat, Oude Delft 75, Papenstraat 20 NZ1 en Zusterlaan is een keukeninventaris aanwezig. Op de onzelfstandige kamers en de zelfstandige kamers op de Arubastraat, Kanaalweg 3 en Michiel de Ruyterweg moet je spullen voor de keuken zelf kopen. Op de inventarislijst kun je zien welke meubels er in je kamer staan.

Wat moet ik doen om aan een kamer te komen?

Volg de stappen hieronder, maar lees ook de Aanvullende voorwaarden.

  1. Meld je aan bij je onderwijsinstelling
  2. Zodra de onderwijsinstelling akkoord heeft gegeven, krijg je een mail waarin staat wanneer en hoe je een kamer kunt reserveren op de website van DUWO.
  3. Log in op de website van DUWO en reserveer een kamer
  4. Upload de gevraagde documenten op de website van DUWO
  5. Zodra je documenten goedgekeurd zijn, krijg je een mail dat je online je contract kunt tekenen
  6. Klik op de link om je huurcontract te ondertekenen en controleer of er een eerste betaling openstaat. Zo ja, betaal deze online.
  7. Volg de instructies op de website van DUWO om online je huurcontract te tekenen

Eerste betaling

Voordat je je huurcontract kunt tekenen, moet je een eerste betaling hebben gedaan. Die bestaat uit de eerste (of anderhalve) maand huur, de reserverings-/bemiddelingskosten en de huur voor de laatste 2 maanden. Deze eerste rekening betaal je via DUWO online.
Uiterlijk 2 weken nadat je documenten zijn goedgekeurd, moet DUWO deze eerste betaling ontvangen hebben.
Betaalt je onderwijsinstelling voor jou? Dan hoef je deze eerste rekening niet te voldoen en kun je direct via DUWO online je contract tekenen.

Contract

Zodra je digitaal je contract getekend hebt, krijg je een email met je huurcontract als pdf-bestand. DUWO geeft alleen de sleutels uit als het contract getekend is. Zorg dus dat je je contract vóór de ingangsdatum ondertekend hebt.

Aankomst in Nederland

Je kunt je sleutels ophalen op het DUWO-kantoor. Breng een geldig identiteitsbewijs mee (een paspoort of ID-kaart).
Op de afgesproken datum (de ingangsdatum van je contract) kun je vanaf 13.00 in je kamer. Kom je eerder of buiten openingstijden van het kantoor, dan moet je zelf een slaapplaats regelen.
Valt de eerste dag van je contract in het weekend of op een feestdag? Dan kun je je sleutel op de eerstvolgende werkdag na 13.00 uur ophalen.

Vraagbaak

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden