Short Courses

IHE Delft Instituut voor Watermanagement heeft kamers en appartementen gereserveerd voor internationale gasten en studenten.

Kamers

IHE Delft heeft kamers gereserveerd aan de Papenstraat en de Mina Krusemanstraat. Alle kamers zijn gemeubileerd. Sommige kamers hebben een eigen keuken, douche en toilet. In andere kamers deel je de keuken, douche en toilet en andere gemeenschappelijke ruimten met één of meer studenten. Als je aankomt, ligt er een pakket beddengoed voor je klaar. Het beddengoed is eigendom van DUWO en als je vertrekt, laat je het in je kamer achter. Je krijgt van IHE Delft een klein keukenpakket. Op de inventarislijst kun je zien welke meubels er in je kamer staan.

Wat moet ik doen om aan een kamer te komen?

Cursisten van Short Courses of gasten die korter dan 6 weken blijven, nemen contact op met IHE Delft. IHE Delft maakt de reservering voor je en boekt een kamer bij DUWO.

Eerste betaling

De huur betaal je aan IHE Delft.

Contract

Zodra je digitaal je contract getekend hebt, krijg je een email met je huurcontract als pdf-bestand. DUWO geeft alleen de sleutels uit als het contract getekend is. Zorg dus dat je je contract vóór de ingangsdatum ondertekend hebt.

Aankomst in Nederland

Je krijgt je sleutels van de onderwijsinstelling. Je krijgt hierover bericht.

Vraagbaak

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden