Hogeschool Inholland Delft

Hogeschool Inholland Delft heeft gemeubileerde kamers (zelfstandig en onzelfstandig) gereserveerd voor internationale studenten.

Kamers

Hogeschool Inholland Delft heeft kamers gereserveerd op de Van Hasseltlaan, Isaac da Costalaan en de Cesar Franckstraat/Lisztstraat. Alle kamers zijn gemeubileerd. De kamers op de Van Hasseltlaan hebben een eigen keuken, douche en toilet. Bij de kamers op de Isaac da Costalaan en de Cesar Franckstraat/Lisztstraat deel je de keuken, douche en toilet en andere gemeenschappelijke ruimten met 2 andere studenten.
Als je aankomt, ligt er een pakket beddengoed voor je klaar. Spullen voor de keuken moet je zelf kopen. Op de inventarislijst kun je zien welke meubels er in je kamer staan.

Hoe kom ik aan een kamer?

Volg de stappen hieronder, maar lees ook de Aanvullende voorwaarden.

  1. Meld je aan bij je onderwijsinstelling
  2. Zodra de onderwijsinstelling akkoord heeft gegeven, krijg je een e-mail waarmee je je DUWO account kunt activeren. Activeer je account.
  3. Log in en reserveer een kamer. Als je een kamer toegewezen krijgt, sla je deze stap over.
  4. Upload de gevraagde documenten. Zodra je documenten goedgekeurd zijn, krijg je een mail dat je online je contract kunt tekenen.
  5. Voordat je de huurovereenkomst kunt tekenen, moet je de eerste rekening betalen. De betaling is onderdeel van het digitaal tekenen van je contract.

Eerste betaling

Voordat je je huurcontract kunt tekenen, moet je een eerste betaling hebben gedaan. Die bestaat uit de eerste (of anderhalve) maand huur, de reserverings-/bemiddelingskosten en de huur voor de laatste 2 maanden. Deze eerste rekening betaal je online op de website van DUWO. Uiterlijk 2 weken nadat je documenten zijn goedgekeurd, moet DUWO deze eerste betaling ontvangen hebben.

Contract

Zodra je digitaal je contract getekend hebt, krijg je een email met je huurcontract als pdf-bestand. DUWO geeft alleen de sleutels uit als het contract getekend is. Zorg dus dat je je contract vóór de ingangsdatum ondertekend hebt.

Sleutels ophalen

Op de ingangsdatum van je contract kun je vanaf 13:00 uur in je kamer. Natuurlijk moet je wel het contract getekend hebben en de eerste betaling hebben voldaan.

Kom je in augustus aan?

De hele maand augustus kun je de sleutels tussen 08.00u en 22.00u ophalen in het gebouw waar jij een kamer hebt gereserveerd. Houd hier dus rekening mee bij het plannen van je reis! Kom je ’s nachts aan, dan moet je zelf een slaapplaats regelen tot je je sleutels op kunt halen.

Om jouw aankomst zo goed mogelijk te organiseren is het heel belangrijk dat je het sleutelophaalformulier invult met jouw aankomstdag en -tijd. Vul dit formulier minstens 4 werkdagen van te voren in, anders kunnen wij niet beloven dat de sleutels op jouw aangegeven dag en tijd beschikbaar zijn. Het is ook mogelijk om iemand anders te vragen om je sleutels op te halen, geef dit aan in op het formulier.

Log in op DUWO.nl via de inlogknop rechtsboven om hier het sleutelophaalformulier te zien.

Kom je in september of later aan?

Dan kun je de sleutels ophalen bij het DUWO-kantoor tijdens kantooruren. 

Vraagbaak

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden