De Haagse Hogeschool

De Haagse Hogeschool heeft een beperkt aantal kamers en appartementen gereserveerd in Delft voor haar studenten aan de faculteit Technology, Innovation & Design.

Kamers

Alle kamers zijn gemeubileerd. Je deelt de keuken, douche en toilet en andere gemeenschappelijke ruimten met 1 of meer studenten van de Haagse Hogeschool. Als je aankomt, liggen er een pakket beddengoed voor je klaar. Spullen voor de keuken moet je zelf kopen. Op de inventarislijst kun je zien welke meubels er in je kamer staan.

Huurperiode

De maximale huurperiode voor DUWO Accommodate is 1 jaar. De huurperiodes hebben een vaste ingangs- en einddatum. Je kunt deze data niet wijzigen.

De periodes zijn als volgt:

  • Erasmus/exchange (volledig jaar): 15 augustus 2018 – 31 juli 2019
  • Erasmus/exchange (1e semester): 15 augustus 2018 – 23 januari 2019
  • Erasmus/exchange (2e semester): 29 januari 2019  – 31 juli 2019

Wat moet ik doen om aan een kamer te komen?

Volg de stappen hieronder. Lees, voordat je dat doet, de huurvoorwaarden van Accommodate.

  1. Geef aan dat je geïnteresseerd bent in woonruimte door je persoonlijke gegevens door te geven aan de Haagse Hogeschool.
  2. Je krijgt een e-mail waarmee je je DUWO account kunt activeren. Activeer je account.
  3. Log in en reserveer een kamer.
  4. Upload de gevraagde documenten. Zodra je documenten goedgekeurd zijn, krijg je een mail dat je online je contract kunt tekenen.
  5. Voordat je de huurovereenkomst kunt tekenen, moet je de eerste rekening betalen. De betaling is onderdeel van het digitaal tekenen van je contract.

Eerste betaling

Voordat je je huurcontract kunt tekenen, moet je een eerste betaling hebben gedaan. Die bestaat uit de eerste (of anderhalve) maand huur, de reserverings-/bemiddelingskosten en de huur voor de laatste 2 maanden. Deze eerste rekening betaal je via DUWO online. Je kunt er ook voor kiezen het bedrag voor de hele huurperiode in één keer te betalen. Je betaling moet binnen 2 weken na je voorlopige reservering bij DUWO binnen zijn. Houd rekening met de verwerkingstijd van de bank.
Is je betaling niet op tijd binnen? Dan annuleren we je reservering.

Contract

Zodra je digitaal je contract getekend hebt, krijg je een email met je huurcontract als pdf-bestand. DUWO geeft alleen de sleutels als het contract getekend is.

Aankomst in Nederland

Je kamer is gereed vanaf 13:00 uur op de ingangsdatum van je contract. Neem een geldig paspoort of ID-kaart mee om je sleutels op te halen.

De Haagse Hogeschool organiseert een Pick-up Service van Schiphol naar Den haag in een bepaalde periode.
Er is geen pick-up service beschikbaar van Schiphol naar Delft. Als je gebruik maakt van deze service moet je zelf vervoer van Den Haag naar Delft regelen. De Haagse Hogeschool geeft meer informatie hierover.

Kom je eerder of buiten de openingstijden, dan moet je zelf een slaapplaats regelen.

First come, first served

De Haagse Hogeschool heeft een beperkt aantal kamers gereserveerd bij DUWO. Toewijzing gaat volgens het principe 'first reserved, first served'.

Annuleringsvoorwaarden

Stuur je annulering naar je contactpersoon van je onderwijsinstelling.

Annuleer je je getekende en betaalde contract meer dan één maand voor de ingangsdatum van je contract, dan ontvang je de betaalde huur retour. De reserverings-/bemiddelingskosten krijg je niet terug.

Annuleer je je getekende en betaalde contract minder dan 1 maand voor de ingangsdatum van je contract of kom je niet opdagen, dan ben je reserverings-/bemiddelingskosten plus minimaal 1 maand huur verschuldigd.

Zodra je contract ingegaan is, kun je niet meer annuleren.

Vroegtijdige beëindiging van contract

Het is niet mogelijk je contract vroegtijdig te beëindigen..

Alleen in uitzonderlijke gevallen (bijvoorbeeld dood, ernstige ziekte) kan een contract na de ingangdatum geannuleerd worden, maar alleen als de Haagse Hogeschool dit goedkeurt.

Verlengingsvoorwaarden

Exchangestudenten kunnen maximaal 2 semesters huren bij DUWO.

Bachelorstudenten krijgen een contract voor 1 jaar bij DUWO. Je kunt dit contract niet verlengen.

Voor verlenging moet je contact opnemen met je onderwijsinstelling. Je kunt alleen verlenging aanvragen voor de kamer die je al huurt.

Je contract verlengen kost € 50.

Verhuisvoorwaarden

Verhuizen naar een andere kamer is niet mogelijk.

Wonen na accommodate

Blijf je in Nederland studeren na je Accommodate-tijd? Lees alvast de informatie over wat je moet doen en schrijf je in bij ROOM voor een studentenkamer.

Vraagbaak

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden