Hogeschool Tio

Tio heeft zelfstandige kamers gereserveerd voor internationale studenten.

Kamers

Tio heeft kamers gereserveerd aan de Jacques Veltmanstraat. De kamers zijn gemeubileerd en hebben een eigen keuken, douche en toilet. Op je kamer liggen een pakket beddengoed en een keukenpakket voor je klaar. Op de inventarislijst kun je zien welke meubels er in je kamer staan.

Wat moet ik doen om aan een kamer te komen?

  1. Meld je aan bij je onderwijsinstelling
  2. Zodra de onderwijsinstelling akkoord heeft gegeven, krijg je een mail waarin staat wanneer en hoe je een kamer kunt reserveren op de website van DUWO.
  3. Log in op de website van DUWO en reserveer een kamer
  4. Upload de gevraagde documenten op de website van DUWO
  5. Zodra je documenten goedgekeurd zijn, krijg je een mail dat je online je contract kunt tekenen
  6. Klik op de link om je huurcontract te ondertekenen en controleer of er een eerste betaling openstaat. Zo ja, betaal deze online.
  7. Volg de instructies op de website van DUWO om online je huurcontract te tekenen

Heb je vragen over het aanmelden? Neem contact op met je onderwijsinstelling

Eerste betaling

Voordat je je huurcontract kunt tekenen, moet je een eerste betaling hebben gedaan. Die bestaat uit de eerste (of anderhalve) maand huur, de reserverings-/bemiddelingskosten en de huur voor de laatste 2 maanden. Deze eerste rekening betaal je online op de website van DUWO. Uiterlijk 2 weken nadat je documenten zijn goedgekeurd, moet DUWO deze eerste betaling ontvangen hebben.

Contract

Zodra je digitaal je contract getekend hebt, krijg je een email met je huurcontract als pdf-bestand. DUWO geeft alleen de sleutels uit als het contract getekend is. Zorg dus dat je je contract vóór de ingangsdatum ondertekend hebt.

Sleutels ophalen via onderwijsinstelling

Op de ingangsdatum van je contract kun je vanaf 13:00 uur in je kamer. Natuurlijk moet je wel het contract getekend hebben en de eerste betaling hebben voldaan.

Kom je in augustus aan?

De hele maand augustus kun je de sleutels ophalen via je onderwijsinstelling.

Om jouw aankomst zo goed mogelijk te organiseren is het heel belangrijk dat je het sleutelophaalformulier invult met jouw aankomstdag en -tijd. Vul dit formulier minstens 4 werkdagen van te voren in, anders kunnen wij niet beloven dat de sleutels op jouw aangegeven dag en tijd beschikbaar zijn. Het is ook mogelijk om iemand anders te vragen om je sleutels op te halen, geef dit aan in op het formulier.

Log in op DUWO.nl via de inlogknop rechtsboven om hier het sleutelophaalformulier te zien.

Kom je in september of later aan?

Dan kun je de sleutels ophalen bij het DUWO-kantoor tijdens kantooruren. 

Vraagbaak

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden