Hogeschool van Amsterdam

De Hogeschool van Amsterdam (HvA) heeft kamers en appartementen gereserveerd voor internationale studenten en gasten.

Kamers

De HvA heeft kamers gereserveerd op verschillende locaties: Carolina MacGillavrylaan, Eerste Ringdijkstraat, Jacques Veltmanstraat, Kees Broekmanstraat, Pierre Lallementstraat and Voorburgstraat.
Deze kamers zijn volledig gemeubileerd en sommigen hebben een eigen keuken, badkamer en toilet. Soms deel je deze faciliteiten met andere studenten. Bedlinnen en een keukenpakket zijn inbegrepen.
Op de inventarislijst kun je zien welke meubels er in je kamer staan.

Wat moet ik doen om aan een kamer te komen?

  1. Meld je aan bij je onderwijsinstelling
  2. Zodra de onderwijsinstelling akkoord heeft gegeven, krijg je een e-mail waarmee je je account op ROOM.nl kunt activeren. Activeer je account.
  3. Log in op ROOM.nl en reserveer een kamer. Als je een kamer toegewezen krijgt, sla je deze stap over.
  4. Upload de gevraagde documenten. Zodra je documenten goedgekeurd zijn, krijg je een mail van DUWO dat je online je contract kunt tekenen.
  5. Voordat je de huurovereenkomst kunt tekenen, moet je de eerste rekening betalen. De betaling is onderdeel van het digitaal tekenen van je contract.

Heb je vragen over het aanmeldproces? Neem contact op met je onderwijsinstelling.

Eerste betaling

Voordat je je huurcontract kunt tekenen, moet je een eerste betaling hebben gedaan. Die bestaat uit de eerste (of anderhalve) maand huur, de reserverings-/bemiddelingskosten en de huur voor de laatste 2 maanden. Deze eerste rekening betaal je online op de website van DUWO. Uiterlijk 2 weken nadat je documenten zijn goedgekeurd, moet DUWO deze eerste betaling ontvangen hebben.

Contract

Zodra je digitaal je contract getekend hebt, krijg je een email met je huurcontract als pdf-bestand. DUWO geeft alleen de sleutels uit als het contract getekend is. Zorg dus dat je je contract vóór de ingangsdatum ondertekend hebt.

Aankomst en sleutels ophalen

Op de ingangsdatum van je contract kun je vanaf 13:00 uur in je kamer. Natuurlijk moet je wel het contract getekend hebben en de eerste betaling hebben voldaan.

Kom je in augustus aan?

De hele maand augustus kun je de sleutels tussen 08.00u en 22.00u ophalen in het gebouw waar jij een kamer hebt gereserveerd. Houd hier dus rekening mee bij het plannen van je reis! Kom je ’s nachts aan, dan moet je zelf een slaapplaats regelen tot je je sleutels op kunt halen.

Om jouw aankomst zo goed mogelijk te organiseren is het heel belangrijk dat je het sleutelophaalformulier invult met jouw aankomstdag en -tijd. Vul dit formulier minstens 4 werkdagen van te voren in, anders kunnen wij niet beloven dat de sleutels op jouw aangegeven dag en tijd beschikbaar zijn. Het is ook mogelijk om iemand anders te vragen om je sleutels op te halen, geef dit aan in op het formulier.

Log in op DUWO.nl via de inlogknop rechtsboven om hier het sleutelophaalformulier te zien.

Kom je in september of later aan?

Dan kun je de sleutels ophalen bij het DUWO-kantoor tijdens kantooruren. 

Vraagbaak

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden