Internet en televisie

In een groot deel van onze studentencomplexen levert Ziggo goedkoop internet en televisie. Bij sommige studentencomplexen levert een andere provider internet en televisie. En soms moet je zelf een abonnement bij een provider afsluiten. Heb je een probleem met je internet- of televisieverbinding of wil je bijvoorbeeld een abonnement afsluiten? Op deze pagina lees je wat je moet doen.

Internet Accommodate

  Over het algemeen hebben Accommodate-huurders standaard een internet- (en soms televisie)abonnement. Soms moet je zelf een aansluiting regelen.

Wie is mijn provider?

In de bewonersinformatie staat wie de provider voor internet en televisie in jouw gebouw is, of dat je zelf een abonnement moet afsluiten.

Ziggo: internet en televisie

Is Ziggo de provider voor jouw studentencomplex, dan kun je bij DUWO internet en televisie krijgen tegen een gereduceerd tarief. De grote DUWO-complexen zijn aangesloten op glasvezel en uitgerust met een LAN-netwerk. Voor deze dienstverlening bemiddelt DUWO/heeft DUWO bemiddeld bij het aangaan van een factuurrelatie tussen Ziggo en de bewoner van een verhuureenheid van DUWO.

Heb je vragen over Ziggo, bel ittdesk!

Heb je vragen over Ziggo, bel ittdesk! Huurders met internet en/of televisie van Ziggo kunnen terecht bij  ittdesk:

  • ittdesk is op werkdagen tussen 9.00u - 17.00u bereikbaar op telefoonnummer 088-4117788.
  • Vul een supportformulier in.
  • Actuele storingen vind je op het ittdesk-twitterkanaal.
  • Een handleiding voor internet en televisie aansluiten vind je hier.
  • Op Uilenstede in Amstelveen heeft ittdesk een kantoor. Het kantoor ligt in het centrumgebied achter Il Caffè. Je kunt er op werkdagen terecht tussen 09.00u - 17.00u.

Utelisys: internet

Is Utelisys je provider, dan is internet al voor je aangevraagd. Probleem met je verbinding? Neem contact op met de helpdesk van Utelisys via 020-5618101 of shortstayduwoutelisyscom. Meer informatie op de website van Utelisys.

Vraagbaak

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden