Ik vertrek uit mijn kamer van DUWO University Housing

Ga je binnenkort vertrekken uit je DUWO University Housing kamer? Bekijk onderstaand stappenplan om te zien wat je moet regelen voor je vertrek.

Bij de meeste DUWO University Housing contracten kan de huur niet eerder worden opgezegd. Op de pagina van jouw onderwijsinstelling vind je onder de tegel “Belangrijke voorwaarden” meer informatie over het vroegtijdig beëindigen van je contract.

Heb jij wel een contract dat je kunt opzeggen? Dan kun je dat via je DUWO account doen. Twijfel je of opzeggen voor jou mogelijk is? Log in en wij laten het je direct weten.

 • 1

  Vertrekdatum doorgeven

  Je kunt natuurlijk eerder vertrekken uit je DUWO University Housing kamer dan de einddatum die in je contract staat. Je betaalt echter de huur tot en met de einddatum van de huurovereenkomst. Vertrek je eerder, geef dat dan snel aan ons door.

 • 2

  Inspectie door beheerder

  Meestal inspecteren we je kamer voordat je huurovereenkomst afloopt. Als we bij jou langskomen op inspectie dan ontvang je hierover bericht. Tijdens de inspectie mag je aanwezig zijn, maar dit is niet verplicht. Zorg er wel voor dat je, als je eerder uit je kamer vertrekt, alles netjes achterlaat (zie de volgende stap).

 • 3

  Woning netjes achterlaten

 • 4

  Sleutels overdragen

  Op de dag dat je uit je DUWO University Housing kamer vertrekt, moet je voor 10 uur 's ochtends je sleutels inleveren. Je kunt ze inleveren in de brievenbus op een DUWO-kantoor of, als die er is, deponeren in de DUWO-brievenbus op jouw adres (dat kun je vinden in de bewonersinformatie van jouw adres). Doe de sleutels in een envelop waarop het adres staat, of doe een adreslabel aan de sleutel(s).

 • 5

  Schrijf je uit bij de gemeente

  Vertrek je uit je kamer van DUWO University Housing, dan moet je dit doorgeven aan de gemeente. De gemeente schrijft je uit bij de Basisregistratie personen (BRP).

Vraagbaak

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden