Ik vertrek uit mijn Direct Offer kamer

Ga je binnenkort vertrekken uit je Direct Offer kamer? Bekijk onderstaand stappenplan om te zien wat je moet regelen voor je vertrek.

 • 1

  Contract eerder beƫindigen

  Je hebt een huurcontract getekend met een einddatum. Wil je tussentijds vertrekken? Dat kan. Je kunt de nieuwe einddatum doorgeven via een contactformulier. Let er wel op dat je een opzegtermijn hebt van 1 maand. 

 • 2

  Inspectie door beheerder

  Meestal inspecteren we je kamer voordat je huurovereenkomst afloopt. Als we bij jou langskomen op inspectie dan ontvang je hierover bericht. Tijdens de inspectie mag je aanwezig zijn, maar dit is niet verplicht. 

 • 3

  Woning netjes achterlaten

 • 4

  Sleutels overdragen

  Op de dag dat je uit je kamer vertrekt, moet je voor 10 uur 's ochtends je sleutels inleveren. Je kunt ze inleveren in de brievenbus op een DUWO-kantoor of, als die er is, deponeren in de DUWO-brievenbus op jouw adres (dat kun je vinden in de bewonersinformatie van jouw adres). Doe de sleutels in een envelop waarop het adres staat, of doe een adreslabel aan de sleutel(s).

 • 5

  Schrijf je uit bij de gemeente

  Vertrek je uit je kamer, dan moet je dit doorgeven aan de gemeente. De gemeente schrijft je uit bij de Basisregistratie personen (BRP).

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden