Huur opzeggen

Bij DUWO zijn we flexibel met het opzeggen van de huur. Je kan elke dag van de maand opzeggen, en je hebt slechts 1 maand opzegtermijn. Dus bijvoorbeeld: wanneer je op 14 april opzegt, dan wordt 14 mei je laatste huurdag.

Stel, je weet langer dan een maand van te voren dat je gaat verhuizen, dan mag je natuurlijk ook je huur al eerder opzeggen. Je kiest zelf de einddatum van je huurcontract, met minimaal 1 maand opzegtermijn.
Je kunt de huur maximaal 6 maanden van tevoren opzeggen.

Bij DUWO betaal je alleen voor de dagen dat je huurt. Dus bijvoorbeeld: wanneer je kiest voor 1 maart als laatste huurdag, dan betaal je huur tot en met 1 maart.

DUWO bevestigt je opzegging per e-mail. Wil je de opzegging intrekken of de opzeggingsdatum wijzigen, dan brengen wij administratiekosten in rekening.

Opzeggen van je huurcontract kan via je DUWO account.

 De meeste huurovereenkomsten met Accommodate hebben een vaste einddatum. Je kunt dan de huur niet eerder opzeggen. Je kunt uiteraard wel eerder vertrekken dan op de einddatum die in je contract staat, maar je betaalt de huur tot en met de einddatum van de huurovereenkomst. Bij de informatie per onderwijsinstelling kun je zien of je mag opzeggen.
AUC-studenten kunnen via een contactformulier een verzoek tot huuropzegging indienen. DUWO bespreekt met het AUC of opzegging is toegestaan.

Vraagbaak

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden