Huur opzeggen bedrijfsruimte

Op deze pagina vindt u informatie over het opzeggen van uw bedrijfsruimte.

Heeft u verder nog vragen over de opzegging, of over de oplevering van uw bedrijfsruimte? Dan kunt u deze stellen via een contactformulier.

 • 1

  Contract beƫindigen

  De opzegtermijn voor een bedrijfsruimte is afhankelijk van uw contract. Bekijk uw huurovereenkomst om te zien wat voor u geldt. 

  De opzegging gaat per aangetekende brief. Kijk hier voor het adres van uw DUWO kantoor. Zet ook de naam van uw contactpersoon binnen DUWO op de envelop. Vermeld in de brief: de datum van opzegging, naam en adres van de huurder en per wanneer de huur wordt opgezegd, met de opzegtermijn in acht gehouden.

  U ontvangt van ons altijd een bevestiging van de huuropzegging.

 • 2

  Bedrijfsruimte netjes achterlaten

  In de huurovereenkomst leest u wat de voorwaarden zijn voor de oplevering van de gehuurde bedrijfsruimte. Over het algemeen geldt dat de ruimte casco opgeleverd dient te worden. Onze beheerder komt langs voor een voor- en eindinspectie. Hierbij moet u als huurder zelf aanwezig zijn. Er wordt contact met u opgenomen voor het maken van een afspraak.

 • 3

  Check uw gegevens

  Zorg ervoor dat uw uitbetaalrekeningnummer bij ons bekend is. Elk jaar worden rond juli de servicekosten afgerekend. Het kan zijn dat u geld terug krijgt. Dit rekeningnummer gebruiken we om teveel betaalde servicekosten terug te storten. Als u een waarborgsom terug krijgt, gebruiken we ook uw uitbetaalrekeningnummer om dit bedrag terug te storten.

  Heeft u nog geen uitbetaalrekeningnummer doorgegeven of wilt u het nummer wijzigen? Geef dit dan door via een contactformulier.

 • 4

  Sleutels overdragen

  U kunt de sleutels inleveren bij de beheerder tijdens de eindinspectie of langsbrengen op het kantoor van DUWO. Bel of mail ons even van te voren als u de sleutels op kantoor gaat inleveren. Tijdens onze openingstijden/spreekuren kunt u de sleutels bij de balie inleveren. Is DUWO gesloten? Dan kunt u de sleutels in een envelop in de brievenbus doen van ons kantoor. Vergeet niet om uw naam en het adres van de bedrijfsruimte op de envelop te schrijven.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden