Huur opzeggen bedrijfsruimte

Op deze pagina vind je informatie over het opzeggen van je bedrijfsruimte.

Heb je verder nog vragen over de opzegging, of over de oplevering van je bedrijfsruimte? Dan kun je deze stellen via een contactformulier.

 • 1

  Contract beƫindigen

  De opzegtermijn voor een bedrijfsruimte is afhankelijk van je contract. Bekijk je huurovereenkomst om te zien wat voor jou geldt. 

  De opzegging gaat per aangetekende brief. Kijk hier voor het adres van jouw DUWO kantoor. Zet ook de naam van je contactpersoon binnen DUWO op de envelop. Vermeld in de brief: de datum van opzegging, naam en adres van de huurder en per wanneer de huur wordt opgezegd, met de opzegtermijn in acht gehouden.

  Je ontvangt van ons altijd een bevestiging van de huuropzegging.

 • 2

  Bedrijfsruimte netjes achterlaten

  In de huurovereenkomst lees je wat de voorwaarden zijn voor de oplevering van de gehuurde bedrijfsruimte. Over het algemeen geldt dat de ruimte casco opgeleverd dient te worden. Onze beheerder komt langs voor een voor- en eindinspectie. Hierbij moet je als huurder zelf aanwezig zijn. Er wordt contact met je opgenomen voor het maken van een afspraak.

 • 3

  Check je gegevens

  Zorg ervoor dat je uitbetaalrekeningnummer bij ons bekend is. Elk jaar worden rond juli de servicekosten afgerekend. Het kan zijn dat je geld terug krijgt. Dit rekeningnummer gebruiken we om teveel betaalde servicekosten terug te storten. Als je een waarborgsom terug krijgt, gebruiken we ook je uitbetaalrekeningnummer om dit bedrag terug te storten.

  Heb je nog geen uitbetaalrekeningnummer doorgegeven of wil je het nummer wijzigen? Geef dit dan door via een contactformulier.

 • 4

  Sleutels overdragen

  Je kunt de sleutels inleveren bij de beheerder tijdens de eindinspectie of langsbrengen op het kantoor van DUWO. Bel of mail ons even van te voren als je de sleutels op kantoor gaat inleveren. Tijdens onze openingstijden/spreekuren kun je de sleutels bij de balie inleveren. Is DUWO gesloten? Dan kun je de sleutels in de brievenbus doen van ons kantoor. Vergeet niet om je naam en het adres van de bedrijfsruimte op de envelop te schrijven.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden