TransferMate

TransferMate, is een internationaal betalingssysteem voor de onderwijssector. De service biedt studenten een veilige en snelle manier om betalingen over de hele wereld te verzenden. Huurders van DUWO ontvangen via Transfermate een betaalverzoek in hun lokale munteenheid, zonder extra bankkosten en tegen een gunstige wisselkoers. Als internationale student, kun je deze veilige betaalmethode gebruiken.

Wat zijn de voordelen?

- Geen extra (internationale) transactiekosten

- Een scherpe wisselkoers

- Je kunt je betaling 24 uur per dag volgen

- De klantenservice van TransferMate is 24 uur per dag tot je beschikking

- Je kunt meerdere betalingen tegelijk doen

Hoe werkt het?

Stap 1: Registreer je betaling op de beveiligde DUWO omgeving van TransferMate en vul daar je persoonlijke gegevens in. Gebruik de handleiding om de betaling correct te registreren. 

Handleiding TransferMate

Stap 2: Betaal het bedrag. Dat kan via een bankoverschrijving of met een credit card (VISA of Mastercard). 

Stap 3: Zodra je betaling door TransferMate is ontvangen, wordt de betaling doorgezet naar DUWO. Je ontvangt via email een bevestiging dat je betaling binnen is. Dit kan enkele (werk) dagen duren.

LET OP: Ben je een betaling gestart, maar is deze niet afgerond? Neem contact op met de klantenservice van TransferMate. Zij kunnen de betaallink voor je herstellen.

Je kunt de status van je betaling daarna volgen als je bent ingelogd op jouw persoonlijke TransferMate pagina (via betalingsgeschiedenis).

link-target="_self" Engelse betaalinstructie
link-target="_self" Spaanse betaalinstructie
link-target="_self" Portugese betaalinstructie

Veelgestelde vragen