Geen objecten gevonden

Huur betalen

Je betaalt de maandelijkse huur vooruit. De huur moet uiterlijk op de laatste dag van de voorafgaande maand betaald zijn. Bijvoorbeeld: de huur voor mei, is betaald op 30 april.

Je kunt kiezen uit de volgende betaalwijzen: 

Online betalen

Met iDEAL of TransferMate: Elke maand verschijnt er een link op DUWO.nl voor de huurbetaling van de volgende maand. Je hoeft dan alleen nog maar in te loggen en op de link te klikken.

Automatische incasso

Met een automatische incasso geef je ons toestemming de huur maandelijks van je rekening af te schrijven. Wij doen dit op de eerste dag van de maand. Log in voor het wijzigen van je betaalwijze. 

LET OP: Het kan enkele dagen duren voordat je betaling door ons verwerkt isStaat er nog een factuur open terwijl je de huur al hebt betaald? Controleer eerst of het bedrag is afgeschreven. Zo ja, betaal dan niet opnieuw.

Met TransferMate kun je internationale betalingen aan DUWO doen in je eigen valuta tegen concurrerende wisselkoersen. Als internationale student, kun je deze veilige betaalmethode gebruiken. Klik hier voor meer informatie over TransferMate.

Vraagbaak