Geen objecten gevonden

Regio Leiden

Leiden

In samenwerking met de gemeente Leiden biedt DUWO de Sanura Flatmate bij een select aantal woningen aan. De Flatmate kan warmte terugwinnen uit douchewater. Om het beperkt aantal Flatmates zo efficiënt mogelijk in te zetten worden deze ingezet in grotere groepen waar het meeste aantal mensen gebruik maakt van één douche. Deze woningen hebben van DUWO een mail ontvangen. Mocht dit voor jouw woning het geval zijn en hebben jullie je nog niet aangemeld, dan kan dat hier! Onzelfstandige woningen met een grote groep bewoners die niet door DUWO zijn benaderd maar wel interesse hebben kunnen zich op dezelfde wijze aanmelden. Mochten er Flatmates over zijn, dan worden deze later geïnstalleerd. Om de meeste energiebesparing per product te bereiken heeft het voor zelfstandige woningen geen zin om zich hiervoor aan te melden.

In samenwerking met de gemeente Leiden en Klimaatroute zijn er 9 onzelfstandige woningen als pilot geselecteerd die gratis een energieadvies, energiescan én gratis energiebesparingspakket ter plekke ontvangen van de energiecoaches. Deze 9 panden worden door DUWO benaderd voor de pilot. Mocht de pilot uitgebreid worden dan zal DUWO de panden benaderen die hier het meest voor in aanmerking komen.

Leiderdorp

Huurders van DUWO kunnen zich hier bij de Woonwijzerwinkel om een gratis voucher te ontvangen t.w.v. 75 euro, te besteden aan energiebesparende producten.

Oegstgeest

In de gemeente Oegstgeest lopen op dit moment nog geen specifieke acties voor huurders van DUWO. Zodra er meer bekend wordt, melden we dat hier.

Voorschoten

In de gemeente Voorschoten lopen op dit moment nog geen specifieke acties voor huurders van DUWO. Zodra er meer bekend wordt, melden we dat hier.

Deel deze pagina