Geen objecten gevonden

Deventer

  • In samenwerking met de gemeente Deventer en de Deventer Energiecoöperatie is het voor huurders van DUWO mogelijk om hier een gratis energieadvies te ontvangen van een energiecoach.
  • Studenten in een onzelfstandige woning hebben de mogelijkheid gehad om één duurzaamheidspakket per groep op te halen bij het Deventer duurzaamheidscentrum aan het Grote Kerkhof 1. 
    Inmiddels zijn bijna alle paketten opgehaald bij het duurzaamheidscentrum. De laatste paketten worden nog door DUWO uitgedeeld.
  • Studenten in een zelfstandige woning konden zich bij het Regionaal Energieloket aanmelden om een gratis voucher te ontvangen t.w.v. 50 euro, te besteden aan energiebesparende producten.

Financiële compensatie
Gemeenten bieden soms mogelijkheden voor financiele compensatie. Bekijk bij jouw gemeente wat er mogelijk is.
Deventer: Bijzondere bijstand aanvragen | Gemeente Deventer

Hulp bij betalingsproblemen
Door stijgende prijzen en hoge energierekeningen lopen mensen meer risico op betaalachterstanden bij het betalen van de huur. Daarom zijn er nieuwe afspraken gemaakt over het voorkomen van huisuitzettingen als gevolg van huurachterstanden. DUWO spant zich binnen de mogelijkheden in om samen met bewoners in geldnood tot maatwerkafspraken te komen en kan in urgente gevallen de gemeente op de hoogte brengen, zodat bewoners sneller (schuld)hulp kunnen krijgen. Bewoners met dreigende betaalproblemen kunnen ook zelf naar hun gemeente voor hulp. Ze kunnen voor informatie terecht op Geldfit.nl of bellen met 0800-8115 (gratis en anoniem) ....

Deel deze pagina