Geen objecten gevonden

Deventer

  • In samenwerking met de gemeente Deventer en de Deventer Energiecoöperatie is het voor huurders van DUWO mogelijk om hier een gratis energieadvies te ontvangen van een energiecoach.
  • Studenten in een onzelfstandige woning hebben vanaf 4 januari 2023 de mogelijkheid om één duurzaamheidspakket per groep op te halen bij het Deventer duurzaamheidscentrum aan het Grote Kerkhof 1. Deze locatie is open iedere woensdag tot en met zaterdag vanaf 11:00 tot 17:00.
    Bekijk hier de exacte openingstijden van het duurzaamheidscentrum. NBIn een eerder bericht stond dat de pakketten al vanaf 22 december afgehaald konden worden. Wegens leveringsproblemen is deze datum naar achteren geschoven. Excuses voor het ongemak.
  • Studenten in een zelfstandige woning kunnen zich bij het Regionaal Energieloket aanmelden om een gratis voucher te ontvangen t.w.v. 50 euro, te besteden aan energiebesparende producten.

Financiële compensatie
Gemeenten bieden soms mogelijkheden voor financiele compensatie. Bekijk bij jouw gemeente wat er mogelijk is.
Deventer: Bijzondere bijstand aanvragen | Gemeente Deventer

Hulp bij betalingsproblemen
Door stijgende prijzen en hoge energierekeningen lopen mensen meer risico op betaalachterstanden bij het betalen van de huur. Daarom zijn er nieuwe afspraken gemaakt over het voorkomen van huisuitzettingen als gevolg van huurachterstanden. DUWO spant zich binnen de mogelijkheden in om samen met bewoners in geldnood tot maatwerkafspraken te komen en kan in urgente gevallen de gemeente op de hoogte brengen, zodat bewoners sneller (schuld)hulp kunnen krijgen. Bewoners met dreigende betaalproblemen kunnen ook zelf naar hun gemeente voor hulp. Ze kunnen voor informatie terecht op Geldfit.nl of bellen met 0800-8115 (gratis en anoniem) ....

Deel deze pagina