Geen objecten gevonden

Delft

  • In samenwerking met de gemeente Delft en het Regionaal Energieloket is het voor huurders van DUWO mogelijk om hier een gratis energieadvies te ontvangen van een energiecoach.
  • Studenten in een zelfstandige woning of onzelfstandige woningen met in totaal maximaal 4 bewoners konden zich aan melden  voor een gratis voucher t.w.v. 55 euro, te gebruiken voor energiebesparende producten.
  • Studenten in een onzelfstandige woning met minimaal 5 bewoners hebben in oktober/november 2022 een aantal vouchers per brief thuisgestuurd gekregen. Het aantal te ontvangen vouchers is gelijk aan het aantal bewoners. Niet alle onzelfstandige woningen krijgen bonnen thuisgestuurd. De keuze voor welke woning wel en welke woning geen cadeaubonnen ontvangt is gebaseerd de bestaande isolatie van de woning.

Financiele compensatie
Gemeenten bieden soms mogelijkheden voor financiele compensatie. Bekijk bij jouw gemeente wat er mogelijk is.

Delft: Compensatie energiekosten 2022 | Gemeente Delft

Hulp bij betalingsproblemen
Door stijgende prijzen en hoge energierekeningen lopen mensen meer risico op betaalachterstanden bij het betalen van de huur. Daarom zijn er nieuwe afspraken gemaakt over het voorkomen van huisuitzettingen als gevolg van huurachterstanden. DUWO spant zich binnen de mogelijkheden in om samen met bewoners in geldnood tot maatwerkafspraken te komen en kan in urgente gevallen de gemeente op de hoogte brengen, zodat bewoners sneller (schuld)hulp kunnen krijgen. Bewoners met dreigende betaalproblemen kunnen ook zelf naar hun gemeente voor hulp. Ze kunnen voor informatie terecht op Geldfit.nl of bellen met 0800-8115 (gratis en anoniem) ....

Deel deze pagina