Geen objecten gevonden

Stijgende energieprijzen en besparende maatregelen

De energieprijzen gaan door het dak en dat roept veel vragen op. De prijzen zijn in 2022 enorm gestegen. Bewoners van wie energiekosten verrekend worden in de servicekosten, merken daar tot het einde van het jaar weinig of niets van. Voor het komende jaar hebben we echter nieuwe contracten moeten afsluiten. Hiermee kunnen we nog steeds zo gunstig mogelijk inkopen, maar het betekent toch dat de servicekosten vanaf 1 januari 2023 fors zullen stijgen. Wanneer een bewoner zelf een energiecontract heeft afgesloten, hebben wij geen inzicht in de stijging van de energiekosten, maar ook dan bevat deze website belangrijke informatie. 

Welke acties zijn er?

Voor elk wooncomplex en binnen elke gemeente zijn weer andere mogelijkheden om energie te besparen. We zouden voor al onze huurders het liefst één duidelijk pakket, op hetzelfde moment beschikbaar hebben, maar dat gaat niet. Alles wat we nu al weten, is op deze pagina te vinden onder het kopje Acties per regio. Hier berichten we over de verschillende acties die per gemeente uitgerold gaan worden zodra we hier concrete informatie over hebben.

Vragen?

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen, de nieuwsbrieven & emails of neem contact met ons op. We zullen huurders ook zoveel mogelijk op de hoogte blijven houden per mail en via de socials.