No objects found

Teamleider Financiële Administratie

Potentieel aanboren van collega’s, procesoptimalisatie & resultaat boeken.

Deze pijlers komen samen in onze vacature voor Teamleider Financiële Administratie (32-36 uur), Delft.

 

Wat ga jij doen?
Het team dat jij aanstuurt bestaat uit ongeveer 5 collega’s. Met elkaar voeren jullie de financiële basisadministratie van DUWO. Jullie verwerken o.a. de debiteuren- en crediteuren administratie, helpen bij de voorbereidingen voor de jaarrekening, bereiden diverse rapportages voor en zorgen dat de collega’s van business control over de juiste informatie beschikken. In je rol als teamleider zorg jij er vooral voor dat jouw medewerkers hun werk optimaal kunnen doen en dat het team als een geoliede machine samenwerkt. Je organiseert en plant het werk zo dat het op tijd en correct is uitgevoerd en je zorgt dat iedereen weet wat er van hem/haar wordt verwacht. Ook op proces niveau zorg jij ervoor dat alles soepel verloopt. Gaat er iets structureel mis? Jij gaat opzoek naar de oplossing en past het proces daarop aan.

Je acteert als aanspreekpunt binnen de organisatie voor de financiële administratie en hebt regelmatig te maken met maken met het management van onze vestigingen, accountants en andere stakeholders. Is het erg druk of is er een collega afwezig? Jij springt als echte aanvoerder moeiteloos bij. Een rol vol afwisseling!

Jij?
Kennis van - en ervaring met - een financiële administratie is belangrijk. Een teamleider kent tenslotte het werk van het team. Toch kijken wij verder dan dat. Wij zoeken een geboren aanvoerder, iemand die gaat staan voor het team. Jij bent een “mensen mens” die begrijpt wat het team nodig heeft om naar volle potentie te functioneren. Je bent betrokken en kritisch, maakt zaken bespreekbaar en denkt in mogelijkheden. Wij zijn nog nieuwsgieriger wanneer jij:

  • Minimaal over hbo werk- en denkniveau beschikt;
  • Het natuurlijke talent bezit om zaken van meerdere kanten te bekijken;
  • Procesmatig denkt en handelt en effectief bent in situaties waar uiteenlopende belangen spelen.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte om te creëren. Jouw secundaire arbeidsvoorwaarden kun je via het Woondiensten Cafetariasysteem meer op maat snijden. Elk jaar kun je gebruik maken van een persoonlijk ontwikkelingsbudget en jouw salaris is volgens de CAO voor Woondiensten ingedeeld in schaal J. Afhankelijk van jouw ervaring is dat minimaal € 3.969,-- en maximaal € 5.361,-- bruto per maand.
 

Informatie en solliciteren
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ruben jonkers, Recruiter, via Ruben.Jonkersduwonl. Je sollicitatie met CV kun je mailen naar sollicitatieduwonl.