No objects found

Projectmanager (Delft)

Projecten managen, ontwikkeling en verduurzaming van studentenwoningen en sturen op resultaat

Dit zijn de pijlers van onze vacature voor Projectmanager (Standplaats Delft, 32 - 36 uur)

 

Wie zijn wij?  

Als studentenhuisvester geeft DUWO studenten uit alle windstreken een dak boven hun hoofd. We doen het al bijna driekwart eeuw en dat maakt dat we weten wat onze studenten willen en nodig hebben. We hebben ze leren kennen als de leukste klanten om voor te werken. DUWO heeft 5 vestigingen in het westen en midden van Nederland van waaruit we duurzame studentenwoningen bouwen, verhuren en beheren waarin elke student zich thuis voelt en tegen een betaalbare huurprijs.

Het team Renovatie & Verduurzaming is binnen de afdeling Vastgoed verantwoordelijk voor de projecten ter verbetering van de bestaande vastgoedvoorraad van DUWO. De projecten lopen zeer uiteen: van grootschalige renovaties van studentencomplexen of monumentale binnenstadpanden tot verduurzaming van complexen in bewoonde staat. In de renovaties worden de complexen veelal integraal aangepakt, zodat ze weer helemaal voldoen aan de eisen die we aan ons vastgoed stellen. Veelal is er daarbij sprake van tijdelijke uithuizing van bewoners.

Voor dit team zijn we op zoek naar een Projectmanager met een stevige dosis aan ervaring die zin heeft om het zeer diverse vastgoed van DUWO samen aan te pakken.

Wat ga je doen? 
Als Projectmanager begeleid je vastgoedprojecten vanaf de initiatieffase en ben je verantwoordelijk tot en met de oplevering. Je verricht financiële en bouwkundige analyses voor het haalbaarheids-onderzoek en maakt en toetst het programma van eisen. Je selecteert de benodigde adviseurs, architect en aannemer en begeleidt het verdere traject met het door jou samengestelde projectteam. Ook stel je daarbij de besluitvormingsdocumenten op. Als projectmanager zorg jij ervoor dat jouw projecten binnen de gestelde kaders van tijd, geld en kwaliteit afgerond worden.

Je bent, als opdrachtgever namens DUWO, voortdurend in gesprek met de betrokken partijen. Je stemt af met de vestigingen van DUWO, maar ook met derden zoals adviseurs, aannemers en gemeentelijke diensten. Je weet daarnaast ook op het juiste moment afstemming te zoeken met jouw leidinggevende, wanneer de situatie daar om vraagt. Je levert ook periodiek managementinformatie aan over de voortgang van jouw projecten. 

Tot slot houd je de marktontwikkelingen en subsidiemogelijkheden in de gaten en speel je hierop in.

Kortom: een veelzijdige functie in een daadkrachtige organisatie met een bijzondere doelgroep.   

Wie ben jij? 

Je hebt affiniteit met verduurzaming van vastgoed en het leiden van projecten zit je in het bloed. Je neemt eigenaarschap, maar verliest de samenwerking niet uit het oog. Je beschikt over WO / HBO+ werk- en denkniveau en je hebt minimaal 5 jaar ervaring in renovatie en/of (sloop-)nieuwbouwprojecten.

We worden nog nieuwsgieriger als je

  • analytisch bent en daarmee ontwikkelingen en knelpunten vroegtijdig ziet;
  • een teamplayer bent met een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • sterk bent in het opbouwen van een netwerk en het onderhouden van goede relaties met betrokken partijen;
  • enthousiast wordt van het werken voor de grootste studentenhuisvester van Nederland met een zeer interessante en gevarieerde vastgoedportefeuille;

Wat bieden wij? 

Wij bieden je een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte om je nog verder te ontwikkelen. Je secundaire arbeidsvoorwaarden kun je via het Woondiensten Cafetariasysteem meer op maat snijden en elk jaar kun je gebruik maken van een persoonlijk ontwikkelingsbudget. De functie is volgens de CAO voor Woondiensten ingedeeld in schaal L. Afhankelijk van jouw ervaring is dat minimaal € 4.710 en maximaal € 6.544 bruto per maand.

Informatie en solliciteren 
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Boude Stellinga, Adjunct Directeur Renovatie en Verduurzaming, bereikbaar via nr. 06 – 528 50 984. Je sollicitatie met CV kun je mailen naar sollicitatieduwonl, t.a.v. Ruben Jonkers.