No objects found

Medewerker Verhuur & Informatie II in Leiden

Coördineren, werken met administratieve systemen en organiseren

Spreekt deze combinatie je aan? Solliciteer dan naar onze vacature Medewerker Verhuur & Informatie II in Leiden (32 - 36 uur)

Wat ga je doen? 
Als medewerker Verhuur & Informatie II ben jij het eerste aanspreekpunt voor het team. Jij maakt de jaarplanning voor het team en zorgt voor de weekroosters. Je houdt het KVS goed in de gaten zodat je op tijd extra collega’s kunt inzetten. Je bent de rechterhand van de teamleider en merkt als eerste op hoe het met het team gaat en wat er nodig is. Je geeft opbouwende feedback aan collega’s en bent in deze rol ook het aanspreekpunt voor je collega’s van andere afdelingen. Je bent daarnaast (samen met je collega V&I II) verantwoordelijk voor het coördineren van diverse verhuurprocessen.

Je werkt vanuit onze vestiging in Leiden en zult naast de coördinerende taken ook meewerken in verhuurdiensten. Hier zijn de vragen divers en veelal Engelstalig; je weet dus alles van onze procedures, voorwaarden en de wet- en regelgeving omtrent huren via DUWO. En als je dat nog niet weet kun je je het in ieder geval snel eigen maken.  
 
Jij? 
Je bent een ervaren allround verhuurmedewerker en hebt je ogen en oren altijd open. Jij houdt te allen tijde het overzicht en hebt organisatietalent. Je bent het aanspreekpunt voor het team maar je bent ook meewerkend teamlid. Werken met administratieve systemen is voor jou geen probleem want je hebt ervaring met financiële taken. Jij herkent je in de eigenschappen servicegericht, proactief en klantvriendelijk en je communiceert open en helder. Je bent zelfverzekerd en krachtig en je kunt je snel in nieuwe materie inwerken. Je bent een echte teamspeler; sámen leveren wij een belangrijke bijdrage aan de studietijd van onze huurders. Je schroomt dus ook niet om anderen aan te spreken als zaken anders of beter kunnen.

Wat bieden wij? 
Wij bieden je een functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte om te groeien. Je secundaire arbeidsvoorwaarden kun je via het Woondiensten Cafetariasysteem meer op maat snijden en elk jaar kun je gebruik maken van een persoonlijk ontwikkelingsbudget. Je salaris is volgens de CAO voor Woondiensten, schaal G. Afhankelijk van jouw ervaring is dat minimaal € 3.095 en maximaal € 3.889 bruto per maand.

Informatie en solliciteren 
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marcel Louwerse, Teamleider V&I via 088-2353896. Solliciteren? Je sollicitatie met CV kun je mailen naar sollicitatieduwonl