Stieltjesweg

Reading time: 2 min

Wonen aan de Stieltjesweg betekent wonen in het hart van de TU-Wijk! DUWO heeft hier 442 betaalbare woningen voor studenten in Delft met eigen keuken, douche en toilet.

Studio's
De Stieltjesweg heeft 442 studentenwoningen van 21,4 en 26,8 m2. Je hebt een eigen keuken, douche en toilet. De huurprijs is vanaf 289 euro per maand. Dat is na aftrek van huurtoeslag* (voor het overgrote deel van de studio's mogelijk vanaf 18 jaar, voor de resterende studio's vanaf 23 jaar) en inclusief de kosten voor een uitgebreid servicepakket (o.a. elektra, water, verwarming, tv-signaal en snel internet (plug & play)).

*Dit is de maximale huurtoeslag. Hoeveel huurtoeslag je krijgt is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Maak een proefberekening op de website van Toeslagen.

Voorzieningen
Er zijn wasruimtes waar je kleding kunt wassen en drogen. Je fiets kun je stallen in een afgesloten gemeenschappelijke fietsenberging.

De omgeving
Dichter bij je studie als deze locatie ga je niet vinden. De Stieltjesweg ligt namelijk in het hart van de TU-wijk. De faculteiten van Technische Natuurwetenschappen en Civiele Techniek en Geowetenschappen zijn je buren. Het bekende EWI-gebouw, de TU-aula en de TU-bibliotheek liggen ook om de hoek.

Voor je dagelijkse boodschappen hoef je maar 5 minuten te fietsen naar de winkelstraat. Net als het oude centrum van Delft, vol met leuke winkels, cafés en terrassen.

General

City
DELFT

Features

Dwelling Type
Studentenwoningen
Number of dwellings
442

Planning

Status
Opgeleverd
Back to overview